Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

 Με λύπη μου αναγνώστη μου, σου ανακοινώνουμε  ότι στην ΠΛΑΤΕΙΑ άρθρο του Νίκου Κομπότη δεν θα ξαναδιαβάσεις.

Ο Ακατανόμαστος θεώρησε ότι η ιδιότυπη αυτή συνεργασία, δια της φλοξενίας άρθρων του Νίκου Κομπότη δεν μπορεί να συνεχιστεί και διακόπτεται.
Ο Ν. Κομπότης έθεσε εαυτόν εκτός ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Αναλαμβάνουμε το κόστος να "φτωχύνουμε" λίγο το εύρος των απόψεων που αναδεικνύονται στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Άλλωστε τις περισσότερες φορές - και από την αρχή αυτής της συνεργασίας - τα άρθρα του Νίκου δεν είναι παρά η απόπειρα οικειοποίησης των απόψεων που διατύπωσε πρώτος ο Ακατανόμαστος επί των δημοτικών (θυμίζουμε χαρακτηριστικά αρχικά το ΓΠΣ και τώρα την απλή αναλογική) στις οποίες ο κ. Κομπότης προσέθετε πάντα μια ισχυρή δόση αντικληρισμού, δικαιοματισμού και εθνομηδενισμού - δηλαδή τις έκανε πιο συμβατές με την ΛΑΕ και την καργαριστερά.
Η μικροπολιτική σκοπιμότητα ήταν πάντα ορατή αλλά δεν ενοχλούσε.

Δεν μας ενόχλησε τόσα χρόνια, αφού η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ είναι αυτή που μας ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την στάση μας να φιλοξενούμε τις απόψεις του Κομπότη, του Αθανασιάδη και του Κρούστη, απόψεις που έχουν διακριτές διαφοροποιήσεις από τις δικές μας.

ΆΛΛΑ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ δεν μπορεί να γίνεται ΜΕΣΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ του άλλου ή συγκάλυψης των απρεπειών απέναντί του.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ .... ΠΑΡΟΥΣΑ!

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΟΝΟΛΟΓΙΑ στην οποία πιστεύουμε και με την οποία πιστεύουμε ότι αυτό που λέγεται ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ και ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ θα είναι πιο δημιουργικός.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ:

Ο Νίκος Κομπότης εκλέχτηκε στο ΔΣ του Συλλόγου της Ρεματιάς ζητώντας μας να τον βοηθήσουμε να εκλεγεί, αφού τον είχαν σφαγμένο από την ΕΝΙΑΙΑ - τότε - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Και το κάναμε χωρίς καμία διαπραγμάτευση, χωρίς κανένα όρο.

Γίναμε μέλη του Συλλόγου για να τον στηρίξουμε γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΜΜΑ να τον στηρίξει. Κάτι που θεωρούμε υγιές, άρα τον στηρίξαμε εμείς, αφού μας το ζήτησε.
ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Πήγαν δύο φορές να τον φάνε από το ΔΣ και μπήκαμε στην μέση.

Δεν μπορεί λοιπόν να μείνει από εμάς αναπάντητη η εντελώς ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ του στάση να έχει συναινέσει και αποδεχτεί ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ από τον Σύλλογο του Νταβία και της Χαλκιά, με αποκλεισμό τους από την εσωτερική λίστα ενημέρωσης του Συλλόγου.

ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕ (έστω και δια της σιωπής του) να γίνει αυτό ακριβώς που του έκανε ο Συμεών από την λίστα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και τον έκανε να βγάζει  αφρούς (και δικαίως) εναντίον του.

Δεν διαχώρισε την θέση του - ο Κομπότης - ως μέλος του ΔΣ από τέτοιες πρακτικές, που όταν δέχεται καταγγέλλει.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ δεν έχουν σχέση με την ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ της ανάδειξης της ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ και του πλουραλισμού που υπηρετεί η ΠΛΑΤΕΙΑ.

Αν εκεί που είσαι καβάλα στο άλογο ανέχεσαι ή εφαρμόζεις τέτοιες μεθόδους ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟΨΕΩΝ και - έστω και μικρών - συλλογικοτήτων,  δεν δικαιούσαι να επικαλείσαι την δεοντολογία και τον πλουραλισμό εκεί που σε βολεύει για να έχεις εσύ φωνή και βήμα.

Λυπόμαστε ειλικρινά, από σήμερα η ΠΛΑΤΕΙΑ είναι ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ αλλά δεν θα είμαστε και οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ συνεχώς.

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Ούτε διαχειρίσιμοι είμαστε, ούτε δεδομένοι. 

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!
Και σε όποιον δεν αρέσει .... να πάει από εκεί που ήρθε στο Χαλάνδρι.

ΥΓ1: Οι Συριζαίοι (πρώην, νυν, έχω χάσει το λογαριασμό), οι ΛΑΕΤΖΗΔΕΣ και οι καθεστωτικοί ΚινΑλίτες - συνεργάτες του Νίκου -  με έχουν διαγράψει τρεις φορές (δύο  από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και μία από τον Σύλλογο της Ρεματιάς) στα μουλωχτά και χωρίς απολογία (για τα κόμματα - σε σύλλογο δεν προβλέπεται διαγραφή για απόψεις ΑΚΟΜΑ).
Ε μία διαγραφή βαράω και εγώ. Έτσι για την αλητεία.

ΥΓ 2: Η αντίθεσή μας στις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και τον αυταρχισμό του Συμεών δεν θα μας οδηγήσει εμάς να ξεπλύνουμε τα πάντα όλα από το παρελθόν, να κάνουμε "λαϊκό κίνημα" με τους πιο συστεμικούς ηγετικούς του ΚινΑλ, εκείνους που κατηγορούνται για κακουργήματα και παραλίγο να πάρουν στον λαιμό τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ που τους ΠΛΗΡΩΣΑΝ χρυσούς από τα λεφτά ΤΟΥΣ ...
(και αυτά παιδιά είναι και εργαζόμενοι, δεν είναι παιδιά μόνο οι επιβλέποντες που δεν επέβλεπαν) .... ... και να κάνω μέτωπο με όσους έχουν πάρει γραμμάτια για το Πεύκο Πολίτη  με ντηλς κάτω από το τραπέζι.

Δεν θα γίνουμε εμείς το μέσο ξεπλύματος στο όνομα του ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΪΣΜΟΥ και ενός μετώπου παλινόρθωσης των καθεστωτικών, ξεπλυμένων από καργαριστερό, ΛΑΕτζίκδικο καιροσκοπισμό.

Με συγχωρείται ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ τέτοιο λαϊκό μέτωπο (είτε με φουστίτσες, είτε με ποδίτσες. είτε με ρομπίτσες).

Κάντε μέτωπο επανεκλογής του Αεικίνητου εσείς του ... λαϊκού κινήματος. 

Εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!

Το έχουμε κάνει και κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες.


ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΗΣΥΧΗ.

ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ. 
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!

Α.Ν,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου