Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ  ΤΗΣ 
 ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ, 
ΠΟΕ ΟΤΑ ΚΑΙ
ΕΕ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

  • Ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο και έκανε show ζητώντας να μπλοκάρει το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του, το δικαίωμα των συναδέλφων της να συμμετέχουν στην διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων , του νόμου  Γεροβασίλη που - όπως είπε - είναι "χειρότερη αξιολόγηση από αυτή του Μητσοτάκη" (που προέβλεπε υποχρεωτικές απολύσεις), καταχειροκοτούμενη από την καργαριστερά, την ΠΟΕ ΟΤΑ και την ΑΔΕΔΥ,  δια την αγωνιστική της συμπεριφορά και στάση.
  • Σύλλογος και συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο Γρ. Καλομοίρης και η Λούλα Καρατζά ζήτησαν από τον Ρούσσο να μην αξιολογήσει κανένα υπάλληλο με προσωπική του ευθύνη, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα για τα αυτοτελή γραφεία, που αξιολογούνται από τον δήμαρχο
  • Κάλεσε ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ τους συναδέλφους της προϊσταμένους και διευθυντές και τους ζήτησε να μην αξιολογηθούν αφού είναι καλυμμένοι από τα συνδικαλιστικά τους όργανα, την ΠΟΕ ΟΤΑ και την ΑΔΕΔΥ. Να μην πειθαρχήσουν στο νόμο Γεροβασίλη, να μην φοβηθούν τις επιπτώσεις από την συμμετοχή στην διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.
ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ - ΕΚΕΙΝΗ Η ΙΔΙΑ - Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΑ, μέλος της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑ, κατέθεσε το δελτίο αυτοαξιολόγησής της ως διευθύντριας, παραβιάζοντας την απόφαση του συλλόγου στον οποίο είναι πρόεδρος και των ανώτερων συνδικαλιστικών οργάνων που καλούσε τους άλλους εργαζόμενους να εφαρμόσουν.

Αυτό είναι που λένε "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ"  

(όλο σεξιστικά γράφω σήμερα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου