Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

 


Επειδή η άσκηση ποινικής δίωξης ενάντια στον Νταβία από τη μήνυση της Κούκα για τέλεση του αδικήματος της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ που αφορά τις κρίσεις Διευθυντών του 2013 (επί Αεικίνητου Δημάρχου Χαλανδρίου Γεωργίου Κουράση) και την "μπόνους μοριοδότηση" που λαμβάνουν οι κρινόμενοι από το υπηρεσιακό συμβούλιο όταν διενεργούν ΕΔΕ - άσχετα με το αποτέλεσμά της και το αν αυτή η ΕΔΕ - λειτούργησε υπέρ των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών ή εναντίον κάναμε ένα flash back στο αρχείο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι πώς οι γραφειοκράτες αντιλαμβάνονται την λειτουργία του δήμου και πώς ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ που είχε ποτέ το Χαλάνδρι χειρίστηκε κρίσιμες υποθέσεις του δήμου κρυπτόμενος πίσω από τα βρακιά των υπαλλήλων του δήμου, του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων "μπροστινών" - πολιτικών "αυτοφοράκηδων". 
 
(Η αναφορά μας στα "βρακιά" δεν εμπεριέχει σεξιστικό υπονοούμενο, μην μας την πέσουν οι έμποροι των νεοταξίτικων ευαισθησιών. Αναφερόμαστε σε βρακιά και των τριών φύλλων - σερνικών, θηλυκών, ΛΑΟΤΚΙ PRIDE - χωρίς διαχωρισμό περιεχομένου. Όλοι φοράνε βρακιά, πίσω από τα οποία μπορεί να κρυφτούν "γενναίοι και μπεσαλήδες" πολιτικοί - γυναίκες, άνδρες και οι άλλοι. Σεξιστικό είναι το "σώβακα" ή το "κιλότες". Για να είμαστε ξηγημένοι.


 Η επίμαχη ΕΔΕ λοιπόν, που αποτελεί την άκρη του νήματος της ασκηθείσας ποινικής δίωξης στον Νταβία είναι μια επιστολή του τότε αντιδημάρχου της διοικησάρας Κουράση κ. Βάσιου που αφορούσε την υπογραφή του στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου στον καταυλισμό των τσιγγάνων το 2006.

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΟΥ!

Σκηνές απείρου κάλους γίνονται στον δήμο με την επιστολή Βάσιου.

Ο Δήμαρχος κος Κουράσης δείχνοντας "αποφασιστικότητα" διέταξε ΕΔΕ - όπως και εχθές σας ενημερώσαμε - αλλά είχε να λύσει ένα προβληματάκι: Δεν έβρισκε κανέναν υπηρεσιακό να επιθυμεί να αναλάβει την διενέργεια της ΕΔΕ αφού οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον δήμο καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται  παρά για χοντροκομμένο πολιτικό ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών (αν δεν υπάρχουν - ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - και βαθύτερες διασυνδέσεις που έχουν την αφετηρία τους στην εποχή που ο κος Βάσιος είχε αποχωρήσει από την παράταξη Ζαφειρόπουλου και επανήλθε σε αυτή για να ψηφίσει Κουράση στην εσωτερική της διαδικασία, διασυνδέσεις που θα φανούν στην πορεία και που ... περνάνε και απέναντι αφού είναι γνωστό ότι ο κος Βάσιος διατηρεί άριστες σχέσεις και με στελέχη της αντιπολίτευσης - από την εποχή Παττακού ακόμα, όταν ως πρόεδρος του ΦΟΤ έκανε τα πρώτα του πολιτικά βήματα.)

Τελικά με απόφασή του   ο δήμαρχος κος Κουράσης όρισε 2 υπαλλήλους του δήμου - την κα Κούκα ως πρόεδρο και την κα Ηλιακοπούλου ως πρακτικογράφο  - να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά, ενώ το κλίμα στις υπηρεσίες είναι βαρύ αφού οι εργαζόμενοι δεν επιθυμούν ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εμπλέκονται με τέτοιο άκομψο τρόπο στα παιχνίδια της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Θα παρακολουθούμε το θέμα γιατί θα βγάλει γέλιο - κλαυσίγελο - θυμηθείτε μας!

http://www.stinplatia.gr/2011/03/blog-post_2496.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου