Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Οι Απροσάρμοστοι στη Ρεματιά


Ένα ροκ συγκρότημα με μεγάλη ιστορία φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Πέμπτη 12 Ιουλίου. Αυτή την ιστορία θα αφηγηθούν με τα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου, οι Απροσάρμοστοι, η μπάντα που τον συνόδευσε στη μουσική του διαδρομή για μια δεκαετία, τόσο στη δισκογραφική του δημιουργία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις του. Οι Απροσάρμοστοι που θα δώσουν το «παρών» στη Ρεματιά, με τραγούδια του Παύλου αλλά και δικά τους καθώς και διασκευές γνωστών τραγουδιών, είναι οι Κυριάκος Δαρίβας, Οδυσσέας Γαλανάκης και Αλέκος Αράπης.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου