Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Έλα μωρέ τώρα, όλες οι ΕΔΕ για συγκάλυψη γίνονται.

- Έλα μωρέ τώρα, όλες οι ΕΔΕ για συγκάλυψη γίνονται. 


Με αυτό το - έμπλεο καθεστωτικής αντίληψης και διεφθαρμένης συνείδησης -  επιχείρημα, διάφορα παπαγαλάκια προσπαθούν να "υποβαθμίσουν" το μέγεθος της συγκάλυψης και των ευθυνών ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ - παραταξιακά - εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Βλέπετε έμπλεξαν τα μπούτια τους Κουραδογαλάζιοι, Πρασινοκαθεστωτικοί, ΑΝΕΛΟχρισμένοι και Λουλακοαριστεροί σε αυτή την περίπτωση του σκανδάλου - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ βέβαια, αφού δεν ενεπλάκησαν ΟΛΟΙΜΑΖΙ για ίδιον όφελος, είναι όλοι τους εθελοντές, που ασχολούνται με τα κοινά μόνο για το δημόσιο συμφέρον και τη φουκαριάρα τη μάνα τους και μπορούν να αξηγήσουν τα περιεχόεμνα του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους από τον μισθό τους και τα δηλωμένα εισοδήματά τους. (ΜΗ ΧΕΣΩ).

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ και το καλό τους, το Πεύκο Πολίτη και την ένταξή του στο σχέδιο και κυρίως για την αξιοκρατία στην διοικητική υπηρεσία του δήμου και την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών για τον πολίτη κόπτονται

Και εμείς είμαστε διεφθαρμένοι καρεκλοκένταυροι. Έτσι μας έλεγαν.

Και ιδίως για τον πολίτη ψηφοφόρο μεριμνούν.

Και πιο συγκεκριμένα για τον ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥΣ!

Και τους εργαζόμενους.
Α! Όλα και όλα!
Κόβονται για τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.

Αρκεί να τους ψηφίζουν.
Διότι άμα δεν τους ψηφίζουν δεν είναι εργαζόμενοι και είναι απολύτως λογικό να στηρίζουν την δική τους εργαζόμενη, να της κάνουν πλάτες για να αδικεί την άλλη εργαζόμενη που δεν τους ψηφίζει και να γίνεται εκείνη διευθύντρια.
Άρα δεν στηρίζουν τον εργαζόμενο.
Αλλά το εργαζόμενο που ψηφίζει .... σωστά.
Η άλλη που ψηφίζει λάθος δεν προστατεύεται από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Τον τόνο για το ποιοι προστατεύτηκαν στην συγκεκριμένη, επίμαχη περίπτωση του Χαλανδρίου και ποιοι έπρεπε να καρατομηθούν τον έδωσε το ΠΑΜΕ και η ΔΑΣ.
Με την .... ταξική και .... αξιοκρατική κρίση του.

Που βέβαια σε επίπεδο δήμου Χαλανδρίου  κάνουν ό,τι πει η Λούλα. εκείνη είναι ο αρχηγός τους στο Χαλάνδρι.
Και αυτό δεν είναι μια υποκειμενική άποψη του Νταβία.
Αντικειμενικό γεγονός είναι.
Η ΛΟΥΛΑ  ηγείται των δυνάμεων στο δημοτικό συμβούλιο.
Οπότε πολιτικά χρεώνεται εκείνη όσα γίνονται από τις δυνάμεις της στον δήμο.
Έτσι λέμε εμείς.
ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΥΛΑ καμιά φορά.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ αν και διεκδικεί το αλάθητο του .... Στάλιν.

ΤΟ ΕΙΠΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ,  Η ΙΔΙΑ Η ΛΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ απαντώντας στον Νταβία που διάβασε την αναφορά της υπαλλήλου που δέχτηκε την επίθεση της Κούκα και την παράνομη πρόσβασή της ανταγωνίστριάς της στις κρίσεις, στον υπηρεσιακό της φάκελο!

- "Δεν πήγε κανένα ΠΑΜΕ να υποστηρίξει το δίκιο αυτής της εργαζόμενης"  είπε ο Νταβίας.

ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από την Καρατζά:

- "Το ΠΑΜΕ δεν πάει να υποστηρίξει όποιον εργαζόμενο αδικείται. Πάει μόνο αν του το ζητήσουν ή όταν το φωνάξουν. Πάει όπου του ζητά ο εργαζόμενος την προστασία του."

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣΕΙΣ και ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΠΑΜΕ στα σωματεία  - κατά την Λούλα.

ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ με όποιον εργαζόμενο το καλεί (και το ψηφίζει).
Και αν το καλέσουν δύο εργαζόμενοι με αντιτιθέμενα συμφέροντα τότε το ΠΑΜΕ διαλέγει ποιον θα υπερασπιστεί για να γίνει διευθυντής. Με κριτήρια μάλλον ποιος το συμφέρει περισσότερο, ποιος έχει περισσότερες ψήφους, όχι περισσότερα πτυχία!!!!

Δεν το λέω εγώ αυτό για το ΠΑΜΕ.
Και μεταξύ μας δεν το πιστεύω κιόλας ότι ισχύει ΓΕΝΙΚΑ.
Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.

Προσπαθώντας  να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αμόλησε το μαρουλόφυλλο στο δημοτικό συμβούλιο. Το ΠΑΜΕ παρεμβαίνει μόνο κατά περίπτωση λοιπόν αν του το ζητήσουν. Αλλιώς δεν παίρνει θέση στα ζητήματα. Γενικολογεί  και καθαρίζει.
Έτσι το έχει δει η Λούλα.

Η Λούλα προσπαθεί να ΣΥΓΚΑΛΎΨΕΙ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ που έχει δημιουργηθεί από το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ κατεστημένο στο Χαλάνδρι με δική της πολιτική επιλογή και τις περισσότερες φορές καθοδήγηση.

Αλλά πώς να συγκαλύψει τα .... ασυγκάλυπτα;;;;

Προχθές στον δήμο, εργαζόμενος και συνδικαλιστής μου είπε:
"ΚΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΥΚΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΣ;;;
Αφού την κατάγγειλαν γιατί δεν αποσύρουν τις ψήφους τους στο ΔΣ, με τις οποίες η Κούκα έγινε και παραμένει πρόεδρος;
Από το άλλο ψηφοδέλτιο, αυτό με το οποίο κατέβηκε η Κούκα δεν την στηρίζει κανείς για πρόεδρο. Μόνο η ΔΑΣ την στηρίζει. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ;;;

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Οπότε η ΔΑΣ και η Λούλα αρκούνται ΣΤΗΝ ΒΕΡΜΠΑ.
Αυτό τους έχει μείνει μόνο. Η ΒΕΡΜΠΑ.
Και όποιοι ακόμα συνεπαίρνονται από την βέρμπα και το επαναστατικό παρελθόν.

Και ξέρεις γιατί δεν μπορούν;

Γιατί ΞΕΡΟΥΝ οι της Λαϊκής Συσπείρωσης και της ΔΑΣ τα απόκρυφα του αίσχους της ΕΔΕ που οδήγησε στο χάος που βιώνει ο δήμος από το 2011.

Και ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ - τουλάχιστον - επί χρόνια αυτή την ιστορία, αν δεν την καθοδήγησαν κιόλας.

(Προσωπικά μάλλον πιστεύω ότι η Λούλα ήταν ο ενορχηστρωτής αφού η εκπόνηση και υλοποίηση ενός μεσομακροπρόθεσμου σχεδίου τέτοιας έκτασης, εκτιμώ ότι δεν είναι εντός των  δυνατοτήτων του  τιτανοτεράστιου "αρχηγού" Κουράση - αυτός κάνει ποδήλατο και χαίρεται που ο επικοινωνιολόγος του το βλέπει μέσα από μια δική του οπτική ματιά ως .... Αεικίνητο που έκανε το Χαλάνδρι SALT LAKE CITY.

 Eνώ είναι σαφώς μέσα στις ΜΕΓΑΛΕΣ πολιτικές  δυνατότητες της Λούλας, βεβαίως η σύλληψη και η εφαρμογή ενός σχεδίου πολιτικής εξόντωσης κάθε "λεκέ"  στον δήμο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο και να αποκαλύψει όσα συμφωνήθηκαν για το Πεύκο Πολίτη και διατήρησαν την ενότητα των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ όρθια μετά την μαλακία του Ακατανόμαστου το 2006 να τα παρατήσει.

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ οι σύντροφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και Η ΔΑΣ ΟΤΑ Χαλανδρίου;;;

Γιατί στην συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου, στο οποίο παρέπεμψε ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΟΣ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ -  με απόφαση μιας Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου που είχε ελεγχόμενη απαρτία μόνο με όσους - ο ΑΣΤΕΙΟΣ αυτός ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗΣ -  έκανε αντιδημάρχους,  στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου που ΑΘΩΩΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ την υπάλληλο που ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΣΥΣΤΗΜΑ -  μετείχε η εκπρόσωπος της ΔΑΣ, η οποία είναι συνδικαλίστρια από τον Δήμο Χαλανδρίου.
Ήταν παρούσα!

ΑΡΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.

Και όχι μόνο δεν είπαν - ποτέ τίποτα, για να μην θίξουν τον ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗ και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια που έκανε  αυτή την ΕΔΕ - αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πολιτικό ενδοιασμό να συνεργάζονται συνδικαλιστικά ΑΚΟΜΑ με την Κούκα που από το πόρισμά της "ΕΔΕΙΞΕ" την  ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΑ συνάδελφό της Γ.Π., στεγνά και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΣΙΜΑ, όπως αποδείχτηκε στην εξέλιξη της υπόθεσης  και τις ασκήσεις ποινικών διώξεων.
Συγκαλύπτοντας ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκείνο το υπηρεσιακό στέλεχος που σήμερα βρίσκεται ως κύριος υπόλογος απέναντι στην δικαιοσύνη.

Η Κούκα έτσι κάνει. Δίνει και χρησιμοποιεί τους πάντες για την πάρτη της, για να ωφεληθεί η ίδια "που έχει παιδιά"  και για να συγκαλύψει τους "δικούς" της, ¨Οσους συμμαχούν μαζί της.
 Τους εργαζόμενους .... "του κόλπου" στον δήμο,.

Λέει στους άλλους προϊστάμενους ή διευθυντές  να μην μετέχουν στην αξιολόγηση για να μετέχει εκείνη μόνη της για να παίρνει μόνο εκείνη τα .... μπόνους στις κρίσεις και να τους βγαίνει από πάνω. ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙ.

Η ΔΑΣ σε ποιο ακριβώς πλαίσιο συνεργάζεται άραγε μαζί της και την έχει ΠΡΟΕΔΡΟ με τις ψήφους της;;;

Επειδή ήταν συνεργάτης του μακαρίτη Γυφτόπουλου και στην συνέχεια του Ανδρεόπουλου;
Αυτή είναι η .... ταξική ματιά;;;;

Αυτό είναι το κριτήριο της προστασίας των εργαζομένων, του μη εργοδοτικού  και του .... ταξικού συνδικαλισμού;;

Στο επιχείρημα της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και της ΞΙΠΑΣΙΑΣ των ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ  ότι "Όλες οι ΕΔΕ είναι ΕΔΕ συγκάλυψης" η απάντησή μου είναι απλή;

- Ναι ΟΛΕΣ οι ΕΔΕ είναι ΕΔΕ συγκαλύψεων (με λίγες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα). ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ  ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΧΙΕΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ με κορυφαίο το ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ!

Κουράσης, Κούκα υπό την πλήρη ανοχή και κάλυψη αν όχι καθοδήγηση της Καρατζά λοιπόν (αυτό είναι εκτίμησή μου, αφού θεσμικά Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ είναι υπεύθυνος) οδήγησαν τον δήμο στην κρίση που θα περάσει.

Και όχι εγώ που αμύνομαι - ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ, δεν είμαι εκδικητικός και αυτό το ξέρει όλο το Χαλάνδρι -  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ για να διεκδικήσω την αθώωσή μου και την δικαίωσή μου.

Μην επιχειρούν λοιπόν κάποιοι να ΞΑΝΑΠΟΝΤΑΡΟΥΝ στο ότι ο Νταβίας - πάντα - στο τέλος βάζει μπροστά το συμφέρον του δήμου, της υπηρεσιακής ηρεμίας του δήμου και όχι την πάρτη του.

Διότι αυτό το κάνει πάντα ο Νταβίας ως ΑΙΡΕΤΟΣ, όχι ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ λοιπόν (αφού αυτό το επιχείρημα έχει γίνει πολύ της μόδας στο Χαλάνδρι το "έχει παιδιά, να κοιτάει τα παιδιά του" κλπ και αυτό σημαίνει να αφήσει τα κοινά για τις .... κοινές)   να αποδείξω ότι ο πατέρας τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, όπως δεν είναι και ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗΣ ή ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΣ σαν τους άλλους.

Αλλά θα γίνει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ (όπως με λένε ήδη) των ΞΙΠΑΣΜΕΝΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ του και όσων πιστεύουν ότι μπορούν να τους προστατέψουν.

Και αυτό ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ μεσομακροπρόθεσμα, και για τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Όλους εκτός εκείνων των λίγων εργαζομένων και δημοτών που έχουν σχέσεις διαπλοκής με τους ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ.

Αλλά αυτοί εμάς δεν μας ενδιαφέρουν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου