Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

Επίθεση μελών του Ρουβίκωνα με σφυριά και ξύλα στη ΔΟΥ Ψυχικού


Με σφυριά και ξύλα επιτέθηκαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στη τζαμαρία της ΔΟΥ Ψυχικού, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, στις 5:30 τα ξημερώματα, κατάφεραν να φτάσουν στην Κηφισίας -απέναντι από την ισραηλινή πρεσβεία- και να προκαλέσουν φθορές ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ανενόχλητοι, εξαφανίστηκαν.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ρουβίκωνας βάζει στόχο του τη συγκεκριμένη ΔΟΥ.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας ενώ προκαλεί απορία πώς κανένας δεν κατάλαβε το παραμικρό από τις περιπολίες που θα έπρεπε να υπάρχουν στην οδό Κηφισίας.

Θα πρέπει, επίσης, να συνεκτιμήσει κανείς και το γεγονός ότι ακριβώς απέναντι από το κτήριο της ΔΟΥ βρίσκεται η ισραηλινή πρεσβεία, η οποία στο παρελθόν και τρομοκρατική επίθεση είχε δεχτεί αλλά και επίθεση από τον Ρουβίκωνα και άρα θεωρητικά θα έπρεπε να είχαν ληφθεί περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

Λίγο αργότερα ο Ρουβίκωνας ανέβασε κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, καταλήγοντας με τη φράση «κάποια στιγμή θα μπορούμε να κοιτάμε κράτος και κεφάλαιο στα μάτια και τότε θα μετρηθούμε μαζί τους».

Επίσης ανήρτησαν και βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα η άνεση με την οποία «χτύπησαν» τη ΔΟΥ Ψυχικού.https://www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...