Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΟΥΖΕΝΗ! ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ!



Πραγματικά είναι απίθανος. όταν γράφει στο facebook.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΡΟΥΣΣΟΣ με μια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ανάρτησή του στο facebook μας πληροφορεί ότι το ΣΥΠΟΘΑ ενέκρινε εχθές την επιβολή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ για το Δουζένη, που είχε ψηφίσει ομόφωνα τον Ιούνιο του 2017 το δημοτικό συμβούλιο.

Την αναγκαστική απαλλοτρίωση που είχε επιβληθεί στο ακίνητο και στο παρελθόν αλλά η διοίκηση Κουράση φρόντισε να αφήσει να παρέλθει άπραγο το 18μηνο - δεν κατέβαλε την προσδιορισμένη αποζημίωση ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ να κάθονται στην τράπεζα, υπό την ανοχή ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ο Συμεών - μαζί με τον δικηγόρο Π. Τακόπουλο, τον Γραμματιολήπτη Κουράση μας έλεγαν ότι δεν θα γινόταν δεκτό από το ΣΥΠΟΘΑ να επανεπιβληθεί και δώσανε - σε εκείνη την πανηγυρική εκδήλωση (ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) την μελέτη για την ανάπλασης του χώρου.

Ανάπλαση που θα γινόταν αμέσως,  ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ με την τράπεζα  "σύντομα" - σε κάνα δύο τέρμινα.

Τότε που ΕΜΕΙΣ αποδείξαμε ότι είτε ήταν οι ίδιοι παραπλανημένοι, είτε παραπλανούσαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την τοπική κοινωνία, μετά από έλεγχο τίτλων στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ  και ουρλιάζαμε μαζί με τον Γ. Θωμά  ότι αν δεν επιβληθεί ξανά ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ο χώρος θα χαθεί οριστικά για το Χαλάνδρι.

Τότε που μας λοιδορούσαν και μας έλεγαν ότι "δεν μπορεί να επιβληθεί ξανά απαλλοτρίωση" και ότι κάνουμε "φτηνή αντιπολίτευση".

Εχθές δεν είχαμε ενημερωθεί βεβαίως για την συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ για να παραβρεθούμε.
Είχε επιλεγεί από τον Συμεών η .... ομάδα των ..... σωτήρων του Δουζένη που θα ευχαριστούσε σήμερα.

Εμείς θυμίζουμε ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ακόμα διεκδικεί το Δουζένη και ποιοι - ΚΑΚΟΙ - δεν άφησαν να εξελιχτεί το "σώσιμο" της υποτιθέμενης απευθείας αγοράς από την ALPHA.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΤΟΝ ΠΟΛΥ, ΤΟΝ ΜΠΕΛΑΒΙΛΑ , την ALPHA BANK και .... τις ΗΠΑ!

Αν δεν είσαι μπαμπουίνος και θέλεις να διαβάσεις,  σου έχουμε εδώ τα link για να κρίνεις μόνος σου πώς το ΔΟΥΖΕΝΗ δεν έχει χαθεί ακόμα και υπάρχει ελπίδα να ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΓΟΝΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ όπως έγινε ΕΠΙ του Κουράση και ποιους πρέπει να ευχαριστείς και εσύ σαν πολίτης.

*Αν και για αν τον ευχαριστεί ο Συμεών μάλλον ΘΑΥΜΑΖΕΙ το έργο το γραμματιολήπτη.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΔΟΥΖΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΤΑΤΖΑΡΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Π. ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΥΖΕΝΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Και πάλι για το Δουζένη και τις ανακρίβειες που γράφονται

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ;

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΟΥΖΕΝΗ! "ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ" .... 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΥΖΕΝΗ: ΤΟ ΦΕΚ Δ498/1999 ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ 

ΔΟΥΖΕΝΗ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
ΔΟΥΖΕΝΗ: ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΑΒΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου