Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΔΟΥΖΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΤΑΤΖΑΡΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ή ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ
Ομόφωνα - ΒΕΒΑΙΩΣ -  το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε την εισήγηση Συμεών για απαλλοτρίωση του Δουζένη ζητώντας την χρηματοδότησή της από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ .

Ο Συμεών διαβεβαιώνει ότι θα εγκριθεί η χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και μάλιστα σύντομα και δεσμεύτηκε ότι αν δεν γίνει αυτό θα προχωρήσει ο δήμος την απαλλοτρίωση, έτσι και αλλιώς.

Δεν έχει βέβαια σημασία να θυμίσουμε στον αναγνώστη μας ποιος και από πότε αντέδρασε στις παπαριές που έλεγαν οι της διοικησάρας και κυρίως ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ περί απευθείας; αγοράς του Δουζένη, τότε που κάλεσαν τους μπαμπουίνους να πανηγυρίσουν γιατί θα ξεκίναγαν άμεσα οι εργασίες που σχεδίαζε ο καθηγητής του ΕΜΠ, δεν χρειάζεται να σου θυμίσουμε  ποιος έβγαλε στο φως τα ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ με τα βάρη του ακινήτου, όταν κάνανε επικοινωνιακά πάρτυ, ποιος ουρλιάζει δύο χρόνια τώρα, δύο χρόνια που οι της διοικησάρας επιχειρούσαν και πίστευαν ότι θα βγάλουν deal με τους Ευθυμίου (EKTASIS DEVELOPMENT).

Δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίσουμε ποιος ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ έγραφε τότε πύρινα άρθρα προσπαθώντας να κάνει τη νύχτα μέρα και να μας εμφανίσει ως .... τρελούς.

Δεν χρειάζεται να κοκκορευτούμε καθόλου που ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ και τελικά - έστω και με καθυστέρηση - θα γίνει αυτό που πρέπει.

Δεν χρειάζεται ΚΑΝ να ζητήσουμε την απόδοση ευθυνών που το ΔΟΥΖΕΝΗ δεν ανοίκει ήδη στο δήμο, διότι οι "σύντροφοι" μεταξύ τους δεν αποδίδουν ευθύνες, τα κάνουν όλα καλά εκείνοι, μόνο οι άλλοι φταίνε πάντα.

Ούτε πρόκειται  - βεβαίως -  να απαντήσουμε στο οικόσιτο που προκαλεί από εχθές,  προφανώς "χαλασμένος"  (γιατί βρε χαλάστηκες;).

Αντί να απολογηθεί λοιπόν και αυτός και ο έτερος δικαιόρος ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ,  ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ο Χατζατζάρης, ντελάλης του Σουλτάνου.

Όπως ΜΑΛΑΚΙΕΣ έγραφε τότε που μας διέψευδε για το Δουζένη, τα βάρη του και την πρόβλεψη ότι δεν θα αγοραστεί, με περισπούδαστο ύφος του Σουλτανικού εκπροσώπου.

Προκαλεί, προσπαθώντας να  γίνει συνομιλητής με αιρετούς για να αναβαθμιστεί το γιουσουφάκι του Σουλτάνου.

Οι χίλιες και μία νύχτες όμως κάποτε τελειώνουν.
Μαζί με τα παραμύθια της Χαλιμάς.

Και έστω και μετά από 1001 νύχτες ή ίσως και 1001 μήνες ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ καταρρέουν και Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ επιβεβαιώνει όσους επιβεβαιώνει και γελοιοποιεί όσους είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ γελοίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου