Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ: ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΟΥΣΣΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ

 

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ είπαν στις καταθέσεις τους ο δήμαρχος Χαλανδρίου και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δ. Χριστουλάκης που κατέθεσαν εχθές ενόρκως ως μάρτυρες που είχαν υποδειχτεί από τον Γραμματιάκια στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Νταβία για το περιστατικό που συνέβη στο δημαρχείο.

Με δύο κουβέντες στις καταθέσεις τους αναφέρουν καθαρά ότι ο Ακατανόμαστος ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ όταν είπε "να για να τον καλύψεις δεν μου δίνεις τα στοιχεία" δείχνοντας τον Γραμματιάκια.

Και εκείνος - Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ (και ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ) τον Νταβία (Σ.Σ.άγνοια κινδύνου το λένε αυτό, προκαλείς τον τρελό; Δεν τον προκαλείς αν δεν είσαι ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ή εντελώς απελπισμένος) και του είπε "ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ".

Τότε - όπως καταθέτουν οι μάρτυρες  που ο Κουράσης υπέδειξε, Συμεών και Χριστουλάκης - (δεν είναι του Νταβία, μάρτυρες ,ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ του είναι) ο Ακατανόμαστος του είπε "Τι είπες ρε Γραμματιάκια απατεώνα"? .

Ο Κουράσης είπε στον Νταβία "ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ", ο Νταβίας πήγε προς το μέρος του, ο Συμεών μπήκε στην μέση και είπε "ΝΤΡΟΠΗ" και ο Νταβίας του είπε "πάμε έξω ρε".

Υπάρχουν μικρολεπτομέρειες (μία - δύο λέξεις) που είναι λάθος στις καταθέσεις των δύο της διοίκησης αλλά είναι λογικό, αφού ακόμα και εμείς ξεχνάμε μικρολεπτομέρειες. (Αλλά μετά το ακούμε από το μηχανάκι του διαόλου.... ΛΟΥΛΑ .... και τις θυμόμαστε).

Αυτό που έχει σημασία - προς το παρόν - είναι ότι πλέον ΔΥΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ αναδεικνούν περίτρανα ΟΤΙ Η ΚΑΡΑΤΖΑ ΕΧΕΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ.

Βέβαια επειδή με τη Λούλα ξέρουμε και .... προσωπικά δεδομένα ο ένας του άλλου - αρρώστιες, αποτυχημένες δίαιτες, γούστα κλπ  - δεν θα τις κάνουμε μήνυση για ψευδομαρτυρία.

Γιατί εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους και γιατί ξέρουμε ότι θα την βάλουμε να τρέχει στους γιατρούς να φέρει βεβαιώσεις ότι έχει σοβαρό πρόβλημα ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ από το ένα αυτί - που έχει - και γι΄αυτό άκουσε ΤΑ ΜΙΣΑ.
Και δεν θέλουμε να τις προκαλέσουμε έκτακτα έξοδα για γιατρούς και δικηγόρους, που μπορεί να πλήξουν τις νέες επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Κάρυστο, τώρα στο ξεκίνημά τους, σε μια δύσκολη εποχή για τις επιχειρήσεις.
Ε μην έχει και τον πολιτικό της αντίπαλο απέναντι να την καταδιώκει, χτυπώντας το μαγαζί και την χρηματοδότησή του.
Δεν κάνουμε εμείς τέτοια. Μόνο τα δεχόμαστε.

Εμείς αναγνώστη μου την αλήθεια την γράψαμε από την πρώτη μέρα.
Απλά περιμέναμε να δούμε και να αναδείξουμε ότι υπάρχουν οι πολιτικές μας διαφορές αλλά υπάρχουν και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, όταν τα πράγματα φτάνουν στα όρια.

Άλλη η συνείδηση του Γραμματιάκια, άλλη της κολλητής του, άλλη του Συμεών και άλλη του Νταβία.

Διότι ΕΚΕΙ αξιολογούνται οι συνειδήσεις των ανθρώπων.
Στο τι είναι ικανοί ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ σε οριακές καταστάσεις για τα συμφέροντά τους: Φίλους, συνεργάτες, αδελφούς, συναδέλφους, συνείδηση, αξίες  .... ΤΙ ?

Ο Ρούσσος και ο Χριστουλάκης κατέθεσαν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η Καρατζά όσα άκουσε από το ένα της αυτί.

ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΛΟΥΛΑΚΙ πλέον είναι σε πανικό.
Εκτίθενται και ξεμπροστιάζονται.

Ό,τι δούλεψε για χρόνια από το παρασκήνιο, χωρίς να φαίνεται, παρουσιάζοντας και πείθοντας τους πάντες για μια εικονική πραγματικότητα στο Χαλάνδρι, ένα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ, ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που  στην επιφάνεια, εμφανίζεται ως "αγγελικό", "καθαρό", "τίμιο", "ανιδιοτελές" - κούναγε το δάκτυλο στους "απείθαρχους" και επικίνδυνους για τις μπίζνες τους,  έχοντας τον καθαγιασμό που προσφέρει στις συνειδήσεις κάθε ιδεολόγου (δεξιού και αριστερού)  η ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ και των παλιών αγωνιστών της αριστεράς - ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.

Εμείς την αλήθεια δεν την φοβόμαστε και την γράψαμε από την πρώτη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑΣ Η ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου