Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Σε έντονους ρυθμούς λειτουργεί πλέον η Δνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου. Στην φωτογραφία πολιτιστική εκδήλωση όπου φύλλα τοπικών εφημερίδων παραδίδονται στην πυρά.

Ανακατατάξεις στην υπηρεσία του δήμου Χαλανδρίου έγιναν με απόφαση Δημάρχου.

Ο Σ. Ρούσσος ανακάτεψε την υπηρεσιακή τράπουλα λίγες μόνο μέρες πριν την τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές.

Έτσι με βάση τη νέα τοποθέτηση των διευθυντών η Στέλλα Μπακόλα μετακινήθηκε από την Διεύθυνση Πολιτισμού στην διεύθυνση των ΚΕΠ  ενώ στο Αετοπούλειο μετακινήθηκε η Ελένη Κούκα για να διευθύνει τον Πολιτισμό στο Χαλάνδρι.

Στην κρίσιμη θέση της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής από την οποία απομακρύνθηκε η Κούκα, τοποθετήθηκε ο Πέτρος Χριστοδούλου.

Αμετακίνητοι παραμένουν ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών Θ. Γκόγκος και η Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου Ειρ. Νταβία.

Ήδη μαθαίνουμε ότι στον δήμο επικρατεί ένταση, αφού η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων - που πλέον θα προΐσταται του πολιτισμού το Χαλάνδρι - εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένη με την απόφαση Ρούσσου.

Μαθαίνουμε ότι διαδίδει ότι θα αποδεχόταν (????) μετακίνηση από την Κοινωνική Υπηρεσία μόνο αν θα μετακινείτο στο ΚΕΠ, ενώ δεν γουστάρει καθόλου την μετακίνηση στον Πολιτισμό.
(Και μάλλον εδώ που τα λέμε ούτε ο πολιτισμός πρέπει να νιώθει πολύ καλά).

Η Κούκα με το που έμαθε τα νέα κάλεσε Γενική Συνέλευση των εργαζομένων για να λάβει εντολή από τους εργαζόμενους να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης "και να το διαλύσει", όπως έλεγε στους συναδέλφους της αλλά δεν πέτυχε ούτε με την τρίτη απόπειρα να έχει απαρτία.

Το ενδιαφέρον είναι - όπως μας είπαν συνάδελφοι από τον δήμο-  ότι το πρόσχημα που χρησιμοποιούσε για να παρασύρει τους εργαζόμενους στην συνέλευση δεν ήταν βεβαίως η καθ' όλα νόμιμη υπηρεσιακή μετακίνησή της αλλά το ότι η διοίκηση του δήμου προέβη στο ..... αντιδημοκρατικό μέτρο της τοποθέτησης ρολογιού με κάρτες εισόδου και εξόδου των εργαζομένων, μέτρο ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΥΚΑ μαζί με τον κ. Μόρτογλου, ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ προ διμήνου.

Τώρα δεν θέλει - λέει - το ρολόι. Διότι επί προεδρίας Κούκα ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ για να έχουμε δημοκρατία.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Νταβίας που είναι στην Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής κάνει πάρτυ, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ο Λέρτας - στην επιτροπή Πολιτισμού - πίνει από εχθές τσίπουρα για να συνέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου