Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ;;;;

 

Διαβάσαμε στο aftodioikisi.gr ότι δύο δήμαρχοι και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων προσέφυγαν στο ΣτΕ για ακίνητα που πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας.

Οι δύο δήμαρχοι είναι ο δήμαρχος Σπάρτης κος Βολιώτης και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΩΝ κος Πελετίδης, το αυτοδιοικητικό άρμα του ΚΚΕ.

Διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr:

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στη μεταβίβαση μνημείων στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας προσέφυγε ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, από κοινού με τον δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντίνο Πελετίδη και τον δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη.

Σε αίτηση που κατέθεσαν την Παρασκευή (2/11), ζητούν την ακύρωση της απόφασης μεταβίβασης ακινήτων αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. «Έχουν παρέλθει ήδη πλέον των δύο μηνών από την πρώτη ταυτοποίηση των ακινήτων αυτού του καταλόγου και την αποκάλυψη ότι σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται μνημεία, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, ακίνητα απαλλοτριωμένα για αρχαιολογικούς σκοπούς και άλλα κτίρια που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ΥΠΠΟΑ, και παρά τις διαβεβαιώσεις για «εξαίρεση» αυτών των ακινήτων, καμία θεσμική ενέργεια δεν έχει γίνει από το υπουργείο Οικονομικών ή το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αντιθέτως, καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τα μνημεία που «κρύβονται» πίσω από αυτούς τους κωδικούς (ΚΑΕΚ). Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων έχει ταυτοποιήσει 587 ΚΑΕΚ από 36 νομούς της χώρας -και πιθανόν αυτά να είναι μόλις τα μισά από τα πραγματικά ακίνητα πολιτιστικού ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται στα 10.119 ακίνητα» τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

ΔΗΛΑΔΗ:
 

Ο κος Πελετίδης μπήκε μπροστά ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ που πέρασαν στην Ε.Ε. Συμμετοχών  ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ: Αυτά με αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, τις ΡΕΜΑΤΙΕΣ  δεν προσέφυγε ο κος Πελετίδης !!!!


Και να συμπεράνουμε τώρα ότι αυτή είναι η γραμμή του ΚΚΕ;;;;

Να "ξεπλυθεί" δια "μισών" προσφυγών το  πέρασμα των άλλων δημόσιων ακινήτων στους δανειστές;;;

ΡΟΥΣΣΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου