Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 14ης ΜΑΗ: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ της Καγγελαρίου ΑΓΚΕΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛ στην Αθήνα και την κατάπτυστη «Συμφωνία των Πρεσπών»


ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ – ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


«Η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα σφραγίζει την βάσιμη εκτίμηση της ισχυρής παρέμβασης του Διεθνούς παράγοντα, (Η.Π.Α, Γερμανίας) για την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία θα προστεθεί ένα ακόμα «ακάνθινο στεφάνι» στον Ελληνισμό.

«Παρά το γεγονός ότι το Βερολίνο δεν το επιβεβαιώνει, ελληνικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το ονοματολογικό θα συζητηθεί στις επαφές της Άνγκελα Μέρκελ με Έλληνες πολιτικούς. Η γερμανική κυβέρνηση χαιρετίζει την συμφωνία και ελπίζει στην επίλυση μιας διένεξης που μετρά πλέον δεκαετίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η γερμανική εφημερίδα «Tagesspiegel». Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης της συμφωνίας, αυτής, καταφθάνει στη χώρα μας, η καγγελάριος Μέρκελ , ως υψηλός «τοποτηρητής» της «αποικίας χρέους», για να εκφράσει την στήριξη της, τόσο στην Συμφωνία, όσο και στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα που την υλοποιεί εργολαβικώς.

Με την «Συμφωνία των Πρεσπών», πέραν της παραχώρησης στους Σκοπιανούς του ονόματος της Μακεδονίας, που αποτελεί πηγή αλυτρωτισμού, η Ελληνική πλευρά παραχώρησε –αναγνώρισε πέραν κάθε ακραίας επιδίωξης των Σκοπιανών «μακεδονική γλώσσα» και «μακεδονική εθνότητα», υπονομεύοντας έτσι μακροπρόθεσμα την ίδια την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ της Ελλάδας.

Προκειμένου να μην παραχωρηθούν τα παραπάνω και όσα άλλα ανιστόρητα και επικίνδυνα περιλαμβάνονται στην συμφωνία αυτή, αρμόδιος να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ είναι μόνο ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, και όχι μια παραπαίουσα Κυβέρνηση.

Στο όνομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 44 παρ. 2 του Συντάγματος, για την έγκριση ή ΟΧΙ, της εν λόγω Συμφωνίας

«Πρωτοβουλία 14ης Μάη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου