Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Α. Νταβίας: «Δεν έχω φιλοδοξία να γίνω αντιδήμαρχος με Ρούσσο ή Κουράση»


Τις βασικές θέσεις της παράταξής του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Άγγελος Νταβίας, σε εκδήλωση στο Παλαιό Δημαρχείο. Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού σημειώνεται: «Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από τα μέλη και τους φίλους της αυτόνομης δημοτικής κίνησης «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία» στην παρουσίαση του προγράμματος, των υποψηφίων και της στρατηγικής για την επόμενη τετραετία.


«Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές με φιλοδοξία του επικεφαλής της παράταξης να γίνει αντιδήμαρχος του Ρούσσου ή του Κουράση. Η απλή αναλογική μπορεί να είναι εργαλείο αναζήτησης ουσιαστικής συναίνεσης επί των στρατηγικών θεμάτων της πόλης ή άρμα συναλλαγής.
Αν οι συνθέσεις και οι συμφωνίες έχουν στον πυρήνα τους την προγραμματική σύγκλιση, το νέο σύστημα θα λειτουργήσει θετικά για την κοινωνία.
Αν έχει την εξαγορά συνειδήσεων δημοτικών συμβούλων με περιορισμένες ηθικές αντιστάσεις με ταξιδάκια, γήπεδα τένις και προσωπικά προνόμια, θα είναι κατεξευτελισμός των θεσμών και της αυτοδιοίκησης.
Την ευθύνη για το ποιον δρόμο θα ακολουθήσει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης θα έχει κυρίως ο νικητής των εκλογών» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Άγγελος Νταβίας.

https://amarysia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου