Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΟΥΠΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΣΥΠΟΘΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ!



 Ο ΛΟΓΟΣ;;;;;

Μα η "κατάργηση" της ΜΙΣΗΣ Ελευθέρας Πεντέλης!!!


Ρε τι τραβάμε και εμείς που δεν μας ψηφίζουν, επειδή  λέμε την αλήθεια .....

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΠΣ τώρα ..... 

Διότι εμείς έχουμε γίνει πάλι Κασσάνδρες ....

Αλλά η έρμη η Κασσάνδρα ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.
 

Το δελτίο τύπου του δήμου:

Στις 30/5/2019 συνεδρίασε το ΣΥΠΟΘΑ Βορείου τομέα (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων) προκειμένου να αποφανθεί επί της πολεοδομικής μελέτης ένταξης της περιοχής Πεύκου Πολίτη Ζώνης Δουκ. Πλακεντίας.

Είχε προηγηθεί η ολοκλήρωση της μελέτης από την ΤΥ και η αποστολή της για έλεγχο στην περιφέρεια που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Η εξέταση της μελέτης από το συγκεκριμένο όργανο – ΣΥΠΟΘΑ – αποτελεί τμήμα της διαδικασίας έγκρισης. Η εισήγηση της μελέτης προς τα μέλη του ΣΥΠΟΘΑ έγινε από τη Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής, όπως προβλέπεται από τη Νομοθεσία.

Η απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ δηλώνει αναμονή μέχρι την γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών (ΔΟΥ) του ΥΠΟΜΕΔΙ που αφορά στην πολεοδομική διαχείριση 4 οδικών αξόνων που βρίσκονται στην περιοχή ένταξης.

Με παρέμβαση της ΤΥ και πριν την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΣΥΠΟΘΑ, τον μελετητή, την ΤΥ και την κα Ε. Μικράκη Εισηγήτρια της Περιφέρειας.

Μετά την συνάντηση παραμένει πρακτικά η απαίτηση για γνωμοδότηση της ΔΟΥ στα θέματα που αφορούν τον τρόπο αντιμετώπισης από την Πολεοδομική Μελέτη οδικών αξόνων, που συμπεριλαμβάνονται στην περιοχή της ένταξης
Για αυτούς τους λόγους έχει οριστεί συνάντηση από την ΤΥ με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και μελετητές την Πέμπτη 25/7 στα γραφεία της ΔΟΥ.

Σε οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου