Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ο ΓΙΩΡΓΗΣ και Ο ΔΡΑΚΟΣ

Ο Γιώργης και ο δράκος

Το τέλος της συζήτησης περί των γραμματίων, μετά τον Κουράση και τον Συμεών, έχει ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.


Μία βδομάδα πριν την εκδίκαση της αγωγής Ιωνά προς τον δήμο - το 2018 - αγωγή με την οποία ζητούσε 480 χιλιάδες πλέον τόκων από το .... 1821 για τις εργασίες που είχε κάνει στην σύμβαση που δεν ενέκρινε το ελεγκτικό συνέδριο να πληρωθεί -  έρχεται ο Αεικίνητος στο δημοτικό συμβούλιο και εμβρόντητοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ακούν την ιστορία των γραμματίων από πρώτο χέρι.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον Γιώργη δηλαδή, όχι από κανέναν .... λασπολόγο.

(Ότι ακούγονταν αυτά όλα ΩΣ ΦΗΜΕΣ πριν,  δεν σημαίνει τίποτα, ΦΗΜΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ πάντα και αν δεν βασίζονται σε κάποιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ στοιχείο - πόσο μάλλον ΟΜΟΛΟΓΙΑ - παραμένουν ΦΗΜΕΣ).

Το ερώτημα που έρχεται στο μυαλό κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου είναι ένα:

- Καλά ο Κουράσης τρελάθηκε και πήγε μόνος του και είπε ότι "έχω κάνει ένα ντηλ με τον Ιωνά και έχω πάρει  δύο, τρία, τέσσερα, ν+1 γραμμάτια, τα οποία τα πήρε ο Κατσοπρίνης να τα φυλάει και του τα κλέψανε και μετά ήρθε ένας δράκος, αλλά  τον σκότωσε ο Αη Γιώργης ...."

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ και να δώσει την δυνατότητα σε εκείνον τον "λασπολόγο", τον "άθλιο ψεύτη" τον Νταβία, να τον λέει ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗ και ΔΩΡΟΛΗΠΤΗ;;;;

Αφού τα γραμμάτια τα ..... κλέψανε, ήταν αμεταβίβαστα, άχρηστα όποιος τα είχε .... κλέψει δεν μπορούσε να τα κάνει τίποτα, τι νόημα είχε να ειπωθούν όλα αυτά στο δημοτικό συμβούλιο;;;

ΕΕΕΕΕ?

Θα απαντήσει κανένας ΓΙΩΡΓΗΣ - όποιος Γιώργης νά ΄'ναι δηλαδή, ΓΑΛΑΖΙΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΛΟΥΛΑΚΙ, ασχέτου χρώματος - αυτό το ερώτημα;

Ή θα απαντηθούν τα ερωτήματα ενός - πιθανού σκανδάλου - δια .... των εκλογικών ποσοστών;;;;

Όποιος πήρε περισσότερο στις εκλογές, έχει δικαίωμα να παίρνει γραμμάτια, όποιος πήρε λιγότερο είναι ψεύτης και λασπολόγος; Και είναι το ποντίκι που βρυχάται στο λιοντάρι;;;

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ..... εκλογικά;;;;
Με εκλογικά ποσοστά;;;;
Ή με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΔΕΔΟΜΕΝΑ;;;

Με αυτά που λέτε - λοιπόν πρώην σύντροφοι (και συμπαθάτε με δηλαδή) αποδεικνύετε ότι ΞΕΡΕΤΕ ότι η δικαιοσύνη είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ.

Εμείς δεν το πιστεύουμε και θα δώσουμε την μάχη ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. των αποδείξεων και των ΛΟΓΙΚΩΝ συμπερασμάτων που βασίζονται σε ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ στοιχεία.

Εμείς έχουμε απάντηση στο ερώτημα ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα περί γραμματίων.

Το έκανε διότι ΠΡΟΤΕΙΝΕ στο δημοτικό συμβούλιο να ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΝΤΗΛ του με τον Ιωνά, να "δώσει" ο Ιωνάς τα 100 χιλιάρικα "δωρεά" στον δήμο, αν ο δήμος δεχόταν ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ να του δώσει  ΤΑ 480 χιλιάρικα (έτσι κάνω και εγώ δώρα).

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΝΑ .... "συμβιβαστεί" ο δήμος με τον Ιωνά για να γλυτώσει τα 100 χιλιάρικα και τους τόκους, λέει ο υπερασπιστής του δημόσιου συμφέροντος.

Γι΄αυτό τα είπε αυτά ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ.
  "Συμπαθή τάξη των εφαπλωματοποιών" (που έλεγε ο Ζερβός στο επικό ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ"
Ο ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ήταν.

Θέλανε - δεν ξέρω ποιοι άλλοι επικεφαλής ήταν στο κόλπο αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ήτανε - να αποφασιστεί ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ με τον Ιωνά με καταβολή - τουλάχιστον 350 χιλιάδων ευρώ.

Για το συμφέρον του δήμου, σου λέει.

Διότι στην δικαιοσύνη μπορεί να κέρδιζε ο Ιωνάς πολύ περισσότερα, σου λέει.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ, παρά το γεγονός ότι ο Ρούσσος προς στιγμήν το σκέφτηκε και επιχείρησε να καλέσει σύσκεψη των επικεφαλής για να το συζητήσουν.

ΕΝΑΣ επικεφαλής είπε "δεν το συζητάω" και η επιχείρηση "συμβιβασμός" ναυάγησε.
(Τελικά καμιά φορά ακούει αλλά δεν το παραδέχεται ο σουλτάνος ότι ακούει ...Και ευτυχώς ακούει ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ)

Η εκδίκαση πήρε αναβολή.
Δικάστηκε μετά από μερικούς μήνες.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;

Αντιγράφουμε από το site της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ:

Τελικά οι απαιτήσεις της μελετητικής ομάδας Ιωνά για επιπρόσθετες αμοιβές για εργασίες της παράνομης 2ης συμπληρωματικής σύμβασης του 2002 της μελέτης ένταξης του Πέυκου Πολίτη δεν θα πληρωθούν.

Με απόφαση του το 16ο τριμελές εφετείο Αθηνών έκρινε ότι η διαδικασία με την οποία το μελετητικό γραφείο Καμπή ΕΤΕ - Ν. Ιωνάς & Συν/τες διεκδίκησε αυτά τα χρήματα εκπίπτει της νομιμότητας χωρίς να επησέλθει στην ουσία της υπόθεσης.

Είχε μεσολαβήσει η ενδελεχής επεξεργασία όλου του ιστορικού της υπόθεσης που αφορούσε λογαριασμούς και εργασίες της μελέτης που σχετίζονται με την παράνομη αυτή συμπληρωματική σύμβαση και την κατάθεση υπομνήματος από το Τμήμα Σχεδίου Πόλης της ΤΥ του δήμου Χαλανδρίου στο δικαστήριο.

Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη και έτσι περίπου 470.000 € που με τους τόκους θα άγγιζαν τα 800.000€ δεν θα πληρωθούν για εργασίες της παράνομης σύμβασης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην νομική ομάδα για την νίκη αυτή. Αξίζει όμως ιδιαίτερης μνείας, η πίστη του τμήματος σχεδίου πόλης στο αναγκαίο της υπεράσπισης του δημόσιου συμφέροντος, στην επίπονη δουλειά της τοπογράφου Γ. Παπαδοπούλου και την συνεργασία της με την νομική υπηρεσία και την τεχνική οργάνωση της κοινής υπερασπιστικής γραμμής με τους 3 δικηγόρους που είχαν αναλάβει την υπόθεση.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ .... ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ με αποτέλεσμα ο δήμος να κερδίσει - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - 350 χιλιάρικα (πλέον τόκων;;;;) που ήθελε ο Γιώργης ο Κουράσης να δωθούν στον Ιωνά.


Ούτε οι δημότες του το αναγνώρισαν βέβαια.
Τον είπανε .... λασπολόγο και ψέυτη.

ΥΓ: Θα λέμε τον Κουράση Γιώργη από σήμερα.  Έτσι τον λένε συμπονετικά, οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ, που τον λυπούνται που τον κράζει εκείνος ο λασπολόγος και δεν κάθεται ήσυχα να του κάνει ο Γιώργης με την Ελένη μηνύσεις, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ που βρυχάται και τολμάει να λέει ότι θα διεκδικήσει ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου