Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ (του Νταβία), ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ (από τον Νταβία) και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ (του Κουράση από τον Νταβία) ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

 
Τα δικαστήρια ανοίξανε μετά τις θερινές διακοπές και έτσι είναι η ώρα που θα συνεχιστεί η προανάκριση για την μήνυση για ψευδή καταμήνυση που κατέθεσε προεκλογικά ο Κουράσης κατά του Νταβία για να μπορεί να τον αποκαλεί .... λασπολόγο επειδή ο Νταβίας έστειλε εκείνη την ζοφερή και ζαίουσα υπόθεση με τα "χαμένα" γραμμάτια της παραθεσμικής δωροληψίας για το Πεύκο Πολίτη, στον εισαγγελέα.

Πριν τις θερινές διακοπές κλήθηκαν και κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας του Νταβία, οι μάρτυρες που υπέδειξε ο Κοουρασόμαγκας για να βεβαιώσουν ότι ο Νταβίας ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ και είναι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ που λέει στην αναφορά με βάση το 37 του ΚΠΔ ππου έκανε στον Εισαγγελέα .... αυτά που είπε ο Κουράσης στο δημοτικό συμβούλιο.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Κόσσυβας και Αγγελής, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Κατσοπρίνης - που έχασε από το ντουλάπι του τα γραμμάτια αλλά και ο έτερος οφελούμενος εκείνης της δομής που έγινε γνωστή ως Σύνδεσμος Βολέματος Ανέργων Πρώην κατέθεσαν.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ (ακόμα) ΑΚΡΙΒΩΣ τι κατέθεσαν αλλά ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.
Τρεις οφελούμενοι του ΣΒΑΠ, ο Κατσοπρίνης που έχασε τα γραμμάτια και .... ο Κόσσυβας  ..... είπαν όσα ξέρανε (?????) για την υπόθεση των γραμματίων και της δωροληψίας.

Την Τρίτη καταθέτουν οι μάρτυρες που έχει υποδείξει ο Νταβίας:

Ο Δημήτρης Λέρτας, ο Γιάννης Λαδόπουλος και ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος ο οποίος θα ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ολιγοήμερη προθεσμία για να καταθέσει ..... αυτά που είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος: Ότι δηλαδή Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ.

Η συνέχεια - μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης - θα είναι συναρπαστική.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟυ ΥΠΕΚΛΕΨΕ Ο ΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ και ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΑΪΝΗΣ που έχουμε προσλάβει:

Την μία μέρα ο Β αναφέρει:
Β: Τα γραμμάτια ήταν δύο σου λέω.

Μετά δύο μέρες:
Β: Σόρυ λάθος τρία ήτανε
. Α: ¨Οχι ρε ..... τέσσερα ήταν.
Β: Άντε ρε που ήταν τέσσερα.
Α Άντε καλά - να κάνει η μάνα - Τρία ήντουνε 

Πώς θα ΄θελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα ....... ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου