Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011



ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ



Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 14/11/2011 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης μας ΄΄ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ΄΄ αντέδρασαν έντονα και αποχώρησαν, όταν η Διοίκηση του Δήμου έφερε προς συζήτηση θέμα σχετικά με το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Δεν δεχόμαστε την κοροϊδία.

 Η Διοίκηση του Δήμου κι οι παρατάξεις εκείνες που στήριξαν τον Καλλικράτη, που επιβάλλουν φορομπηχτικές πολιτικές  εις βάρος των λαϊκών εισοδημάτων (πχ τροφεία), που ακόμα και πρόσφατα δεν στήριξαν στην πράξη (δικαστήριο) την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (πάρθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της παράταξης μας) για τους συμβασιούχους εργαζόμενους στον Δήμο αφήνοντας τους χωρίς δουλειά και τους παιδικούς σταθμούς χωρίς προσωπικό, επιδιώκουν σήμερα να εμφανιστούν ως προστάτες των συμφερόντων των δημοτών.

Δεν πείθουν όμως κανέναν, οι μάσκες έχουν πέσει. Καμιά ανοχή δεν θα δείξουμε σε τέτοιες συμπεριφορές. Σε καμιά συνδιαχειρηση της κρίσης δεν θα μπούμε.

Το δίλλημα είναι ένα: ή με τα μονοπώλια ή με τον λαό. Σε αυτό όλοι έχουν δώσει απάντηση με τα πεπραγμένα τους. Δεν είναι σε θέση να κοροϊδεύουν πλέον.

Εμείς καλούμε τον κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολουμενο, συνταξιουχο, άνεργο, την κάθε λαϊκή οικογένεια να αντιδράσει. Να μην πληρώσει και να οργανωθεί στις γειτονιες, στους χώρους δουλειάς, ΠΑΝΤΟΥ, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει στο σύνολο τους τα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Να καταλάβουν και οι τοπικοί εκφραστές της συμμαχικής κυβέρνησης του κεφαλαίου, ότι θα έχουν απέναντι τους ένα μαζικό ταξικό κίνημα που θα σταθεί εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους.

Το σύνθημα μας είναι ένα:  ΄΄ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου