Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΒΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗ DREDD!


Ο Ντρέντ είναι ένας κρατικός λειτουργός σε μια βίαιη μελλοντική πόλη και ανήκει σε ένα σώμα ένστολων δικαστών-αστυνομικών οι οποίοι έχουν δικαιώματα αστυνόμευσης, ερμηνείας του νόμου και άμεσης εκτέλεσής του. Ο Ντρεντ και οι συνάδελφοί του μπορούν να συλλαμβάνουν, να εκδίδουν ποινές αλλά και να τις εκτελούν (όπως να αποφασίζουν για θανατική ποινή και να την εκτελούν) επί τόπου ακόμη και αμέσως μετά τη διάπραξη αδικήματος. (από την Wikipedia)

Η φασιστικής έμπνευσης και μαφιόζικης νοοτροπίας συμπεριφορά μιας ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ  κλίκας παραγόντων στον δήμο Χαλανδρίου, εναντίον της δουλειάς μας και του ψωμιού των οικογενειών μας,  με ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ την φίμωση της Πλατείας συνεχίζεται, υπό την σιωπηλή  ανοχή  "φίλων" που κάνουν ότι δεν βλέπουν ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ που εξελίσσεται και μας συστήνουν απλά "υπομονή", την ώρα που ομνύουν στα περί αλληλεγγύης και δικαιοσύνης - όταν αυτή τους αφορά.

Εχθές το μεσημέρι συνεργείο της εταιρίας μας, αποτελούμενο από 2 εργάτες, ο ένας πατέρας δύο παιδιών, προσπάθησε να κάνει την δουλειά του, τοποθετώντας διαφημίσεις σε ΜΙΣΘΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ - ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ τα απαραίτητα έγγραφα, όπως μας τα έχει δώσει η ΦΛΥΑ από το 2005 και το 2010, δέχτηκε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΝ - ΑΡΜΟΔΙΩΝ.

Τα έγγραφα αυτά, τα συνεργεία μας,  έχουν επιδείξει ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΝ, όλα αυτά τα χρόνια,  σε όργανα της δημοτικής αστυνομίας που έχουν ασκήσει τα ελεγκτικά τους καθήκοντα και τα οποία τα έχουν δεχτεί αποχωρώντας  μετά τον έλεγχο.

ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

Υποδεικνύοντας και ουσιαστικά ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ στην δημοτική αστυνομία να μην επιτρέψει στο συνεργείο μας να τοποθετήσει τις διαφημίσεις πελάτη μας.

Κάλεσε και τον Φ. Μπάβα  και οι δύο μαζί απεφάνθησαν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ, και δεν του επέτρεψαν να κάνει την δουλειά του.
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ!
(Θυμάστε τον δικαστή ΝΤΡΕΝΤ;;; I AM THE LAW!)

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ - ανέλαβε την εφαρμογή του νόμου - όπως την καταλαβαίνει αυτός, την επιβολή δικαιοσύνης - αφού απεφάνθη ότι δεν έχουν ισχύ οι συμβάσεις που έχουμε υπογράψει με την ΦΛΥΑ και τα έγγραφα που η ΦΛΥΑ μας έχει δώσει αλλά και την επιβολή ποινών - αφού δεν μας άφησε να κάνουμε την δουλειά μας ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ  ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - επαναλαμβάνουμε για να γίνει ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ακόμα και σε όσους δεν το πιστεύουν ή νομίζουν ότι είναι "τρόπος του λέγειν".
 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ - λέει.
(Έχει και οδηγό, AME TI NOMIZATE; - Ο οποίος είναι και αρμόδιος για την εφαρμογή του νόμου).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΕ!
Είστε άξιος εκπρόσωπος του σημερινού ΠΑΣΟΚ των δοσιλόγων, των φασιστοειδών και των χαφιέδων !!!!!
Σαρξ εκ της σαρκός του.
ΑΙΜΑ ΤΟΥ!

Όσο για την διοίκηση του δήμου;;;; ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ!

Ο Μπάβας μας έδωσε αντίγραφο του βιβλίου συμβάντων της δημοτικής αστυνομίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Η ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ - ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ - ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Και βέβαια ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΜΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΝΟΝΩΝ.

SOS ! ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Nikos Pantazis Εμείς σαν δημοτική παράταξη πάντα στηρίζαμε τους Χαλανδραίους επιχειρηματίες.Σήμερα δεξιά και Μείζων αντιπολίτευση συμπλέουν στο Δήμο Χαλανδίου και προσπαθούν να εξοντώσουν όσους δεν εξυπηρετούν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα.Δεν μας κάνει εντύπωση η κοινή παρουσία και δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε κε Πανταζή για την δημόσια ΞΕΚΑΘΑΡΗ τοποθέτηση.

    Πρόκειται για την απόλυτη αποτύπωση αυτού που όλοι γνωρίζαμε. Ότι Κουράσης και Ανδρεόπουλος ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *