Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ (!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.


Όπως σας έχουμε ξαναπεί ο "καταγγέλων" ήταν παρών και συνομιλούσε με  τα παιδιά της δημοτικής αστυνομίας από τα οποία ζητούσε ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ (τρία πουλάκια κάθονται) τους συνεργάτες μας. Ζητήσαμε με αίτησή μας το όνομα του καταγγέλλοντος για να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και συμφέροντα μας, αφού όπως ξανά σας έχουμε ενημερώσει τα μέσα μας μόλις αποχωρίσαμε καταστράφηκαν και πάλι.

Σήμερα λάβαμε την απάντηση μέσω ταχυδρομείου η οποία έλαβε πρωτόκολλο  από τον δήμο στις 12-4-2011 και έφτασε στο Κάτω Χαλάνδρι σήμερα (έκανε πολλές στάσεις το ταχυδρομικό περιστέρι).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι την απάντηση υπογράφει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!  Δεν υπογράφεται από την Δημοτική Αστυνομία ούτε από κανένα υπηρεσιακό. 

Και τι λέει: Ότι η υπηρεσία ενεργεί ΑΜΕΣΑ με ανώνυμα τηλεφωνήματα!
Τέτοιο επίπεδο οργάνωσης των υπηρεσιών, τέτοια ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση, τέτοια αποτελεσματικότητα! 

Οπότε αναγνώστες μου αν δείτε στον δρόμο σκουπίδια, λακκούβες, νερά να τρέχουν, ξεραμένα παρτέρια, αν στο σχολείο του παιδιού είναι χαλασμένα τα καζανάκια στους καμπινέδες ξέρετε τι πρέπει να κάνετε! 

ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! 
Η υπηρεσία θα έρθει αμέσως, θα σας φωνάξει να είστε και παρών για να πιστοποιήσετε ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των δημοτικών υπηρεσιών και μετά Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα σας στείλει και μια επιστολή! Μιλάμε τώρα ότι ο Δήμος της Αμβέρσας ήδη ζητάει την συνδρομή του δήμου μας για την οργάνωσή του.



Ευχαριστούμε πάντως για την απάντησή σας κ. Δήμαρχε.

Το κλείσατε το θέμα αφού καλύψατε με τέτοιο τρόπο την υπηρεσία που ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ όπως ζητήσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου