Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ .... ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!

Μόλις γύρισα από την εισαγγελία.

Σε 4 μέρες έληγε το τρίμηνο, από την νύχτα εκείνη της 21 Φεβρουαρίου (βλ. αναρτήσεις της επομένης), που η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έγινε αρένα, την ώρα που πήρα τον λόγο - ως πρώην διέυθύνων της ΦΛΥΑ- για να κάνω μια τοποθέτηση σχετική με το θέμα της υπαίθριας διαφήμισης και ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Καραμολέγκος  μου φώναξε εκείνο το αμίμητο "Μπατιρόγατε πόσα πήρες;;;".

Μια τοποθέτηση που έκανα τότε, η οποία ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, με την απόρριψη της προσφυγής Ανδρεόπουλου από τον ΓΓ της Περιφέρειας Αττικής.

Τρεις μήνες συγκρουόνται μέσα μου ο ΠΟΛΙΤΗΣ με τον ΙΔΙΩΤΗ.

Ο ΙΔΙΩΤΗΣ δεν θα ήθελε να  συνεχιστεί αυτή η ιστορία αφού δεν είναι ευχάριστο να πρέπει να ασχοληθεί το μισό δημοτικό συμβούλιο, σε μια ακροαματική διαδικασία με την οικονομική κατάστασή του και να συντηρείται στην δημοσιότητα ένα θέμα ΙΔΙΩΤΙΚΟ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ όμως έλεγε ότι ο "κύριος" αυτός πρέπει να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ έλεγε ότι πρέπει να υπερασπιστεί το δικαίωμα ΟΛΩΝ των ασθενέστερων οικονομικά να ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ και να μην δέχονται ΑΗΘΕΙΣ επιθέσεις τέτοιου είδους.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ έλεγε ότι δεν μπορεί να υποκαθίσταται ο πολιτικός διάλογος από την χυδαιολογία, την συκοφάντηση και τον προσωπικό εκβιασμό με θέματα που δεν έχουν να κάνουν με τις δημόσιες υποθέσεις. Πολύ δε περισσότερο με την απειλή της βίας - λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ έλεγε ότι πρέπει να δοθεί η μάχη κόντρα στον εκβιασμό, την συκοφαντία και την αυτοδικία. Η μάχη της διάκρισης των εξουσιών και όχι της ταύτισης της αυτοδιοίκησης ή της πολιτικής  με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της αστυνομίας ή της εφορίας.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ  ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ μέσα μου.

Αυτή η ασήμαντη, μικρή πορεία μου στην αυτοδιοίκηση δεν μου επέτρεψε να ΙΔΙΩΤΕΥΣΩ για να αποφύγω μια ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ μάχη.

Θα δοθεί λοιπόν η μάχη στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ για να τιμωρηθεί Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ, όχι ο κ. Καραμολέγκος.

Για να έρθει στην επιφάνεια ΞΑΝΑ η πολιτική αντιπαράθεση επιχειρημάτων και να ξαναθυμηθούμε ότι δεν είναι πολιτική η κατατρομοκράτηση και χυδαιολόγηση τωeCE� αντιπάλων με χρήση κάθε μέσου,  όταν είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ και δεν έχεις άλλο τρόπο να αντιπαρατεθείς.

Η μήνυση κατατέθηκε.

Οφείλω ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όσους δημοτικούς συμβούλους δέχτηκαν να καταθέσουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ και τίποτα περισσότερο.

Ευχαριστώ τον Σίμο Ρούσσο - επικεφαλής της Αντίστασης και τους δημοτικούς συμβούλους Σωτ. Παρασκευόπουλο, Μιχάλη Κόσσυβα, Ηλία Ντάβαρη και Στέλλα Μπράτιμου που δέχτηκαν να καταθέσουν.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη Λούλα Καρατζά που από την πρώτη στιγμή, χωρίς μικροπολιτικούς υπολογισμούς, ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ, ΑΗΘΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ και που βέβαια θα καταθέσει και εκείνη όπως και τον συνεργάτη μου Γ. Καραμπιπέρη που δέχεται καθημερινά μέρος της χυδαιότητας που στρέφεται εναντίον μου, από μια παρέα που έχει μπερδέψει την αυτοδιοίκηση με τον χουλιγκανισμό και την ΚΑΜΟΡΑ.

Δηλώνω ότι δεν κρατώ κακία σε όσους ζήτησα να έρθουν να πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και το αρνήθηκαν με την λογική "δεν θέλω να ανακατευτώ".

Δεν κατηγορώ κανένα γιατί επέλεξε να είναι ΙΔΙΩΤΗΣ.

Πολιτικά όμως αυτό θα τους σημαδεύει και - μετά την ποινική εξέταση της υπόθεσης από την διακιοσύνη -   θα υπάρξει η απόδοση αυτής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Διότι ζήτησαν την ψήφο σας  ως ΠΟΛΙΤΕΣ για να είναι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά προτιμούν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΙΔΙΩΤΗ!

Και αυτό είναι δικαίωμά τους, αν γίνεται από το σπίτι τους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου