Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ OMERTA NEWS


ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Λοιπόν, πριν λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει ότι στο επίσημο site του Δήμου Χαλανδρίου www.halandri.gr, δεν υπήρχε αναρτημένο κανένα πόθεν έσχες όπως ορίζει ο νόμος, παρά μόνο ΤΕΣΣΕΡΑ ( Κουράσης, Καρατζά, Αγαπητού και Αναστασιάδης). Αυτοί μόνο το είχανε βάλει επίσημα πάνω στο site όπως προβλέπεται.

Λοιπόν θυμίζουμε ξανά :

Σύμφωνα με την "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης" (Ν.3852/2010, άρθρο 61, §4), ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση, και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Μετά την αποκάλυψη του μπλογκ μας και την αναδημοσίευση του ρεπορτάζ από το μπλογκ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ( Ένα αρκετά καταγγελτικό και ερευνητικό μπλογκ στην τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου) , διαπιστώσαμε ότι ένα ακόμη ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ προστέθηκε στη σελίδα του Δήμου. Το πόθεν έσχες της κ.Χατζηγεωργίου.

Σήμερα διαπιστώσαμε ιδίοις όμμα σι ότι ακόμη δύο έχουν αναρτηθεί . Του κ.Κρανίδη και της κ. Νιώτη. Σύνολο λοιπόν 7 στον αριθμό. (Δείτε εδώ)

Γιατί όμως πρέπει να περάσει τόσος καιρός για να το κάνουν όλοι; Να κάνουν τι; Όχι αυτό που λέμε εμείς αλλά αυτό που προβλέπει ο ΝΟΜΟΣ!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ! ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ; ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ;

Αναρτήστε τα όλοι όσο είναι καιρός . Γιατί σιγά σιγά θα πέσει η αυλαία...

Τι φοβούνται οι κύριοι που δεν το έχουν αναρτήσει ακόμη; Αν είναι καθαροί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.Αν δεν είναι όμως;;; Βλέπεται καραδοκεί και το ΣΔΟΕ!!!

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ο Δήμαρχος γνωρίζει το γεγονός αυτό της παρατυπίας και
δεν αντιδρά προκειμένου να επιβάλλει τη νομιμότητα.


Δηλαδή με λίγα λόγια και ΣΤΑΡΑΤΑ, να υποχρεώσει ΑΠΑΝΤΕΣ να αναρτήσουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!


Υ.Γ: Και τί είναι αυτά που καταγγέλει η ΠΛΑΤΕΙΑ; Συναλλάσεται ο δήμος για τις διαφημίσεις;

ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι ή αρχηγοί παρατάξεων με εταιρίες που παρέχουν διαφημίσεις κτλ???

ΥΠΑΡΧΟΥΝ???

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ


ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ OMERTA


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:


Καλοί συνάδελφοι του ΟΜΕΡΤΑ βέβαια  ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ - από άσχετους με την διαφήμιση και το marketing - εταιρεία που ζήτησε να αναλάβει την διαφήμιση στο Χαλάνδρι και αλλού.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΥΠΕΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗ ΧΡΗΣΗ.

Με πρόεδρο και διευθύνοντα ΛΟΓΙΣΤΗ, έναν φωτογράφο γάμων, βαπτίσεων και κομπάρσο, την κόρη στελέχους του ΠΑΣΟΚ γειτονικού δήμου στο Δ.Σ.

Είχαν και deal - λέει ο σμπίρος μας - με τον οπτικό, για να πάρουν αυτοί τα μέσα στο Χαλάνδρι που ήταν  "παράνομα" κατά τα άλλα - ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ.

Γι΄αυτό βγήκαν παγανιά και λένε στην αγορά να μην διαφημιστεί σε αυτούς που τώρα έχουν ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ με την ΦΛΥΑ για την διαχείριση των μέσων, θα τους τα πάρουμε και θα κλείσουμε μαζί την δουλειά.

Και αυτό το λέει το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, παρουσία του προέδρου του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Αυτό είναι το ΤΡΑΓΙΚΟ. Διότι εμείς είμαστε στην αγορά τρακόσια χρόνια τούρκικα, δεν είμαστε χθεσινοί, και ξέρουμε τον ανταγωνισμό.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ  ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΗ.

Παραβιάζει τον μισό ποινικό και αστικό κώδικα - περί υγειούς ανταγωνισμού, περί εκβιασμού, περί συκοφάντησης εταιριών, τι να πρωτοπούμε ....

ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ,


ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!


ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (σκάρτα) ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ


ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Διότι είπαμε να κάτσουμε ήσυχα, αλλά κάτι μαλακισμένα ήθελαν πόλεμο.

ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *