Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (όλως τυχαίως) ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ



  - 4η
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
 --------
 - 2012
Ο Δήμαρχος - Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης σας καλεί σε συνεδρίαση της Επιτροπής στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 7η Νοεμβρίου, ημέραΤετάρτη και ώρα 19:00 να συζητήσουμε και να γνωμοδοτήσουμε σχετικά με το παρακάτω θέμα:
 Α/Α                                     Θ Ε Μ Α
1.  Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης Δήμου Χαλανδρίου Ο.Ε. 2013.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την 8η  Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2).
Υ.Σ.
Το Προσχέδιο του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου, στην ενότητα ‘Εφημερίδα της Υπηρεσίας – Προσκλήσεις Αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων – Επιτροπή Διαβούλευσης’ (ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2013 σε μορφή .pdf ).

Πληροφορίες στο Τμήμα Γραμματείας Δημοτικών Οργάνων, στα τηλέφωνα 2132023902-5-8.





Μία φορά τον χρόνο καλούν στον δήμο τους (επιλεγμένους από την διοίκηση) φορείς για να ακούσουν τις απόψεις τους.

Και όλως τυχαίως την συγκαλούν ΣΗΜΕΡΑ, ημέρα ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ και την ώρα της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο ξεπουλήματος της χώρας.

Περιμέναμε μέχρι σήμερα για να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από δημοτική παράταξη από τις "εντός των τειχών".

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!

Η γνωστή σιωπή στο Χαλάνδρι, όσων έχουν αποδεχτεί παρασκηνιακά ότι τον δήμαρχο στο Χαλάνδρι αποφασίζει το κονκλάβιο ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ και στηρίζουν στην απόφαση αλλιώς ... τους έφαε το μαύρο φίδι.

Και τελικά υποχρεώνονται στην "υπεύθυνη στάση". Μόνο που το τι είναι "υπεύθυνο" το αποφασίζει το κονκλάβιο. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟ" Ο,ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ!

Η μη αντίδραση για την ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ, να καλέσει σήμερα την Επιτροπή Διαβούλευσης όμως δεν είναι "υπεύθυνη στάση".

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Και πλέον ας καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι η εποχή που αυτά πέρναγαν στο ντούκου πέρασε. Και ας επαναπροσδιορίσουν την στάση τους πριν εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Η ανοχή στην διοίκηση Ανδρεάση τους εκθέτει.

1 σχόλιο:

  1. Δεν μετέχουμε σαν Συνδυασμός ,ούτε με τους Συλλόγους που μπορούμε να επηρεάσουμε,ή κατέχουμε διοικητική θέση.Ολοι στην κινητοποίηση των εργαζομένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή