Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ- ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας,

Σας καλούμε στη Ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού μας, που θα γίνει στον 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 με τα ακόλουθα θέματα:
Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου
Απολογισμός της ετήσιας διαχειριστικής περιόδου μέχρι 31-10-2012 και προϋπολογισμός της επομένης
Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
Συζήτηση και έγκριση των ανωτέρω και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη επτά [7] τακτικών μελών Δ.Σ, τριών [3] αναπληρωματικών και τριών [3] μελών της εξελεγκτικής επιτροπής .


Επειδή κατά κανόνα δεν επιτυγχάνεται απαρτία την πρώτη φορά, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση μετά επτά [7] ημέρες, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου- Λ Πεντέλης και Αχαϊας [είσοδος από οδό Αχαΐας]

Μέλη του Συλλόγου μας που είναι ταμειακά τακτοποιημένα και επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ , σύμφωνα με το καταστατικό μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2106814083, 2103254165, 2106820623 ή να στείλουνfax ή e-mail .

Πριν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης [17.30 -18.00 ] μπορούν να εξοφληθούν συνδρομές και να συμπληρωθούν αιτήσεις για εγγραφές νέων μελών .

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να παραστούν μαζικά σ’ αυτή την κορυφαία εκδήλωση, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων και, μέσω της ανταλλαγής απόψεων, ο προγραμματισμός της δράσης μας για την επόμενη χρονιά, καθώς και η ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. για τη διετία 2012-2014 .

Σε περίπτωση κωλύματος μέλους να παραστεί κατά την ψηφοφορία μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο μέλος να ψηφίσει αντί γι αυτόν/ήν χρησιμοποιώντας εξουσιοδότηση που φέρει τη σφραγίδα του Συλλόγου. Κάθε ένας από τους παρόντες μπορεί να φέρει μόνο μια εξουσιοδότηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                       Η Γ.Γραμματέας

Ε Ρήγα                                    Κ. Δάνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου