Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΛΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟΣ ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ 2!



Άκου τώρα αναγνώστη μου τι έχουμε μέχρι τώρα για τις δημοτικές εκλογές στο χωριό μας.

Ο Νίκος Πανταζής ανακοίνωσε την κάθοδό του με την παράταξή του. Δικαίωμά του θα μου πεις και τα σκυλιά δεμένα.
ΒΕΒΑΙΩΣ και έτσι είναι. 
Δικαίωμά του να αρνείται κάθε συζήτηση για ευρύτερα σχήματα. Δημοκρατία έχουμε και άλλωστε ο Νίκος το έχει παλέψει. Αρκεί να μην σφουγγαρίσουν και το δημαρχείο για να απολυθούν οι διεφθαρμένες καθαρίστριες και να μειωθεί το δημόσιο.

Αλλά βρε Νίκο μου, αφού είναι μετρημένο ...
Να πάει και καλά; Να διπλασιαστεί; Ε ΚΑΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ, ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ. 

Η ΔΗΜΑΡ προχώρησε στην ίδρυση παράταξης με επικεφαλής τον Σ. Μαρτσούκα, έκανε εκδήλωση με ομιλητή τον μελετητή της ελεγχόμενης στάθμευσης του Δημάρχου και μετά έκανε άλλη παράταξη με συντονιστή αυτή την φορά, τον .... Σάκη Μαρτσούκα και εκπρόσωπο "ένα λαμπερό πρόσωπο"  για το οποίο χρωστάμε παρουσίαση που δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι - αφού συντονιστής της κίνησης είναι ο Σάκης, αλλά δεν έχουμε προκάνει να κάνουμε το σωστό ρεπορτάζ που πρέπει, ακόμα. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Η Κική Γκότση - ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ - κατέβηκε στην Ιπποκράτους και ζήτησε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 
Μην με ρωτάς τώρα,  τι θα το κάνει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, μην με ρωτάς επίσης  αν αυτό είναι αμφισβήτηση της ηγεσίας του μεγάλου Πρίγκηπος, δεν θα σου πω, δεν θα σου πω.
Βγάλε συμπέρασμα μόνος σου!

Όμως στην Ιπποκράτους δεν πήγε μόνο η Κική. ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ!
Πήγε και το ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗ, ο δημοτικός σύμβουλος της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ της παράταξης της ΝΔ,  ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΚΕΠΙ, Γιάννης Λαδόπουλος.
Και ζήτησε και αυτός το χρίσμα. 

Αν σου περνάει από το μυαλό ότι υπάρχει σχέδιο για ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ κοινού υποψηφίου στο Χαλάνδρι από τα μνημονιακά κόμματα, μην λες ότι το είπαμε εμείς, έτσι;
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ! Εμείς απλά πληροφορίες διακινούμε.

Και μην σου λένε βλακείες στα καφενεία ότι δεν πήγαν.
Πλατεία διαβάζεις, γάτα είσαι,  δες αν θα βγάλει κανείς ΔΙΑΨΕΥΣΗ των πληροφοριών που σου δίνουμε σήμερα.
ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ούτε η Κική, ούτε ο Γιάννης ότι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Τι να πούνε δηλαδή; Ότι ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ; 
Θα τους βαράνε από την Ιπποκράτους.

Τώρα αν θα παραμείνει Πρόεδρος στο ΣΚΕΠΙ ο Γιάννης είναι αυτό που θα μας δείξει ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ είναι όλα αυτά. Έτσι δεν είναι γιατρέ μου, που ξέρεις ότι σε εκτιμώ, αλλά ... "ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ"  που έλεγε και ο Πάντζας στην Βουγιουκλάκη.

Βέβαια ίσως σας πουν ότι δεν ζήτησαν χρίσμα αλλά ΣΤΗΡΙΞΗ. Αυτή είναι μια άλλη μεγάλη βερμπαλιστική ανακάλυψη του κομματικού κατεστημένου. Δεν πήρε - λέει - χρίσμα, πήρε στήριξη.

ΜΠΡΟΣΤΟΣΤΗΡΙΞΗ ή ΠΙΣΟΣΤΗΡΙΞΗ όμως;

Διότι είναι ΑΛΛΟ μια  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, που συμμετέχουν πολίτες όλων των παρατάξεων, που δεν παρεμβαίνει κάθε τόσο σε εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες  - όποιου κόμματος, που διακηρύσσει τις αρχές και τους στόχους της και  που μπορεί ΜΕΤΑ να υποστηριχτεί από κόμματα, πάνω σε προγραμματική βάση αλλά και βάση ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και άλλο να πηγαίνεις στο κόμμα και να λες "θα μου δώσετε στήριξη να κατέλθω εις τας εκλογάς";

Το σχόλιο που έγινε στην Ιπποκράτους και  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, απλά το μεταφέρουμε από τον σμπίρο μας: "Ε, ρε Παναγία μου! Αυτοί ζητάνε σήμερα χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!"

Όμως από την παράταξη Κουράση η αμφισβήτηση του αρχηγού σταματάει μόνο στον Γιάννη Λαδόπουλο; Εκείνη η ομάδα που καταψήφισε τον Άρη Νόμπελη στις δημαιρεσίες τι έγινε; Λούφαξε;

Διότι ήταν και πολλοί! Αλλά μου φαίνεται ότι ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ! ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ!

Ναι αλλά έτσι όπως μας τα λες όλα είναι σκορποχώρι. Θα ξανακερδίσει ο Αεικίνητος.

ΜΠΑΑΑΑΑ! Δε νομίζω .....

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου