Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν οι υγειονομικοί έλεγχοι της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών στις σχολικές μονάδες και τα κυλικεία τους.



Με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνο Μανιάτη, η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς διενεργεί συνεχείς υγειονομικούς ελέγχους σε όλες τις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) της περιοχής  ευθύνης του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Στόχος των ελέγχων είναι η προστασία του ευαίσθητου πληθυσμού των μαθητών, των διδασκόντων και των εργαζομένων και πραγματοποιούνται στα κτίρια, στα κυλικεία και στις αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολείων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων που πωλούνται στα κυλικεία των σχολείων με βάση τις αρχές της υγιεινής διατροφής των μαθητών.


Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών συνεργάζεται με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων αλλά και τους υπεύθυνους εκπαίδευσης των Δήμων, ώστε οι έλεγχοι να είναι αποτελεσματικοί και να προστατεύεται η Δημόσια Υγεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου