Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ: Ο ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ΒΑΡΒΕΡΗΣ: Οι απόψεις του επί του θέματος του οργανισμού. Όλη η τεκμηρίωση - η μοναδική που κατατέθηκε από την πλευρά της διοίκησης/υπηρεσίας - χωρίς να την χρεωθεί βεβαίως η διοίκηση, βασισμένη στην κείμενη (μέχρι σήμερα) νομοθεσία που όμως κουρελιάζεται καθημερινά (άρα ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑ - ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ επί του επίμαχου θέματος του οργανισμού όπου:

Η ΛΟΥΛΑ ΒΑΖΕΙ ΕΥΛΟΓΟΤΑΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

 Κανείς από την διοίκηση δεν αναλαμβάνει καθαρά την ευθύνη για την επιλογή.

Τίθεται από την Λούλα το θέμα της "περιρρέουσας ατμόσφαιρας των ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, παράμετρος που βέβαια δεν αναφέρεται στην .... κείμενη νομοθεσία" του 2007.

(Όταν η χώρα δεν ήταν υπό διεθνή επιτήρηση - προσθέτουμε εμείς αυτή την μικρή ασήμαντη και αποπροσανατολιστική λεπτομέρεια).

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ λοιπόν και μεταβίβαση όλων των πιθανών ευθυνών στους πρόθυμους ή μπερδεμένους υπηρεσιακούς, παρέα με ..., ευχές και ξεματιάσματα και από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Αν αυτό δεν είναι ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΣΜΟΣ και ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50, αν αυτό είναι σύγχρονη στιβαρή και αποτελεσματική διοίκηση, αν αυτό είναι "επιλογές με πυξίδα", αν αυτό είναι σύγχρονη πολιτική αντίληψη και συμπεριφορά τότε ναι εμείς είμαστε σκοταδιστές.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου