Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 6-12-2013




Απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη δημοτικής παράταξης στο Δήμο Πεντέλης

Η Οργάνωση Μελών Πεντέλης του ΣΥΡΙΖΑ, σε Γενική της Συνέλευσή με θέμα την τακτική του κόμματος στις δημοτικές εκλογές, έλαβε την απόφαση να στηρίξει τη δημοτική παράταξη Πεντέλη Εν Δράσει με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη στη διεκδίκηση του Δήμου Πεντέλης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Οργάνωση Μελών Πεντέλης του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει με τις δυνάμεις της στην δημιουργία ενός αγωνιστικού, δημοκρατικού και ριζοσπαστικού ψηφοδελτίου. Παράλληλα θα υπερασπισθεί την ευρύτητα και την αυτονομία του εγχειρήματος καλώντας κάθε συμπολίτη μας, που αποδέχεται το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης, πέρα από κομματική προέλευση ή ένταξη, να συστρατευθεί σε αυτό.

Επίκεντρο της κοινής προσπάθειάς μας θα είναι η ανάσχεση των μνημονιακών πολιτικών, η μετεξέλιξη του Δήμου Πεντέλης σε ασπίδα προστασίας της τοπικής κοινωνίας απέναντι στην κρίση και η διαμόρφωση ενός νέου πρότυπου σχέσεων του δημότη με την τοπική αυτοδιοίκηση, με ουσιαστική δημοκρατική συμμετοχή, χωρίς πελατειακές σχέσεις, διαπλοκή και διαφθορά.

Οργάνωση Μελών Πεντέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου