Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA ΤΣΑΝΕΛΕ.Σάλος έχει προκληθεί σε όλα τα πολιτικά επιτελεία και δημοσιογραφικά στέκια με την συνταρακτική καταγγελία - αποκάλυψη της Σοφίας Βούλτεψη, πριν λίγη ώρα στην εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται μέχρι σήμερα να εκδώσει ανακοίνωση καταγγελίας του ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, στηρίζοντας έτσι έμμεσα - αν δεν  υποκινεί - το καταστροφικό έργο του Εγκέλαδου στο νησί.

Με ατράνταχτα στοιχεία η Σοφία Βούλτεψη ήταν καταπέλτης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει ανακοινώσεις για το Φαρμακονήσι αλλά δεν λέει κουβέντα για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Πλατείας - κατευθείαν από τον λαχειοπώλη έξω από την Κουμουνδούρου, με τον οποίο επικοινωνήσαμε ήδη - ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της παραίτησης μετά την αποκάλυψη του αντεθνικού του ρόλου και τους παρασκηνιακούς του συνωμοτικούς σχεδιασμούς με τον Εγκέλαδο, σε βάρος της χώρας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις