Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ...

Άκου τώρα αναγνώστη μου τι τραβάει όποιος δημότης  πάει στο κολυμβητήριο - αυτός ή το παιδί του - για να γραφτεί στο δημοτικό πρόγραμμα κολύμβησης ή να αθληθεί μεμονομένα, τώρα που κατάργησαν το Νομικό Πρόσωπο:

Πρέπει βεβαίως να πληρώσει την μηνιαία συνδρομή του, την οποία πλήρωνε - χρόνια πολλά τώρα - στο ταμείο του αθλητικού κέντρου για να κολυμπήσει.

Τώρα όμως το αθλητικό κέντρο "ανήκει στον δήμο", όπως ήθελαν χρόνια τώρα οι κρατικιστικές, γραφειοκρατικές δυνάμεις (λες και πριν δεν άνηκε στον δήμο), μετά την κατάργηση των νομικών προσώπων.

Οι αποδείξεις είσπραξης του ΕΥΡΙΠΙΔΗ δεν ισχύουν πλεόν, το ΑΦΜ του αθλητικού κέντρου πάει περίπατο και βέβαια οι εργαζόμενοι εκεί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ τις συνδρομές των δημοτών, που είναι γραμμένοι στα μόνα δημοτικά αθλητικά προγράμματα τα οποία υπάρχουν (τα άλλα τα βλέπει μόνο ο Οπτικόπουλος στον ύπνο του)  - αυτά της κολύμβησης, (έχουν περί τα 300 μέλη, παλιά είχαν 3500 μέλη).

Τι σου λένε λοιπόν αναγνώστη μου να κάνεις για να χρησιμοποιείς τα δημοτικά προγράμματα;

ΑΚΟΥ:

1. Να πας στην τράπεζα, να στηθείς στην ουρά για να καταθέσει τα 25 ευρώ τον μήνα ή τα 3 ευρώ αν θες να κολυμπήσεις μια φορά και να πάρεις το καταθετήριο. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!

2. Να πας στο κολυμβητήριο και να  δείξεις το καταθετήριο.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ, για την εφορία, δεν μπορείς να πάρεις ακόμα γιατί η ταμειακή υπηρεσία ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ. Θα σου πούνε, όπως μας ενημέρωσε ένας δημότης που μας βρήκε και μας είπε τον πόνο του, ότι θα σου εκδώσουν συγκεντρωτική απόδειξη για τις καταβολές σου ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, για να την βάλεις στην εφορία από τον δήμο (!!!!)

3. Θα πας λοιπόν στον δήμο στον δήμο, θα σταθείς στην ουρά για να πάρεις την απόδειξη. Αν στην ουρά βάλεις όλα τα πιθανά προγράμματα άθλησης και πολιτισμού που μπορεί να γίνουν, η ταμειακή υπηρεσία θα πρέπει να βγάζει αποδείξεις κανένα δίμηνο.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ.

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ!

ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, που έχουν γραφεία δίπλα και έτσι θα κάνεις εύκολα και χωρίς τρεχάματα και ταλαιπωρία την δουλειά σου, θα πάρεις απόδειξη αμέσως και θα μπεις να κολυμπήσεις.

Τα λεφτά βέβαια δεν θα μπουν στο δημοτικό ταμείο, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

ΥΓ: Μου είπε το πουλάκι ότι τα έσοδα στο ταμείο μετά το κλείσιμο του ΕΥΡΙΠΙΔΗ είναι 70% κάτω, αφού όλοι οι άνθρωποι που δεν διακατέχονται από τάσεις μαζοχισμού φεύγουν από το δημοτικό πρόγραμμα και πάνε είτε στο σωματείο, είτε σε άλλα κολυμβητήρια.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου