Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΜΑΡΙΑΝΕΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΒΟΥ ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!



Το Σάββατο λέει πρέπει να πας τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο στην πλατεία, αναγνώστη μου.

Θα μαζέψει λέει ο δήμος τρόφιμα, από εσένα που είσαι ευαίσθητος πολίτης, αλληλέγγυος και νοιάζεσαι για τους φτωχούς  - εγώ δεν πάω, είμαι γνωστός αναίσθητος  -θα τα πάρει η Ελενίτσα η κουκουλοφόρα να τα μοιράσει στους φίλους της για να μαζέψει κάνα κουκί μέσα από το κτίριο σκάνδαλο - το κοινωνικό παντοκοροϊδείο - για το οποίο πληρώνει ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 5500 ευρώ τον μήνα ενοίκιο και για το οποίο καταναλώνουν από το ΕΣΠΑ - δημόσιο χρήμα είναι και αυτό - άλλα 640.000 ευρώ, για να οργανώνουν λέει την υπηρεσία που μοιράζει τα φασόλια που τους πας εσύ. (Λεφτά για το δημαρχείο δεν υπάρχουν φίλε Γιάννη, έτσι; Και θέλατε να συνεργαστούμε κιόλας!) 

(Α, μια και το έφερε η κουβέντα: Ελενίτσα.... δεν ξεχνώ! Οι εκλογές πλησιάζουν, δεν πιστεύω να μην πας να ξεκουραστείς, μεγάλη γυναίκα,  έτσι;
Μην σου μπουν τίποτα ιδέες  να συνεχίσεις το καταδοτικό σου έργο, έτσι; Την κουκούλα σου και σπίτι σου γιατί ούτε  ο σεβασμός στους αιώνες σου θα μας κρατήσουν από το να σε κράζουμε καθημερινώς, όπως δεν σε έχουν ξανακράξει)

Άντε λοιπόν αναγνώστη μου, πες, μέχρι εδώ ... συνηθισμένα, γνωστά, μαυρογυαλούρια και νεοελληνικά.
Μην επαναλαμβανόμαστε γιατί θα γίνουμε και αηδία, άσε που τώρα που είναι εκλογές θα τα λένε οι άλλοι - οι "επαναστάτες", "οι αντάρτες", "οι ανεξάρτητοι" που τα ψήφιζαν - εμείς τα λέγαμε όταν γινόντουσαν μπας και αποτραπούν και φιλοτιμηθεί κανείς να μην τα ψηφίσει στο Δ.Σ. , αλλά τότε οι "του κόλπου" κάνανε τουμπεκί ψιλοκομμένο και ψήφιζαν.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ!

Για να είμαι ειλικρινής χαμπάρι δεν το είχα πάρει αναγνώστη μου, έχω βγει παγανιά για τις εκλογές και δεν προκάνω να δω τελεόραση.

Δέχτηκα λοιπόν ένα τηλέφωνο εχθές το απόγευμα και έτσι ενημερώθηκα για το θέμα.

Άκου αναγνώστη μου, αν και θα το έχει δει:

ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ (ΜΕ ΛΕΦΤΑ) ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΦΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

Και λέει δεν είναι χορηγία. ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ - ΛΕΕΙ, ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΟΥ - Ο ΔΗΜΟΣ!

ΕΣΥ!

Όχι δεν έκαναν αυτά τα λεφτά ροβίθια για τους απόρους και φάρμακα.

ΌΟΟΟΧΙ!
Να πιάσουμε πόρτα και στα κανάλια για τας εκλογάς που έρχονται .... να φτουρήσουν τα λεφτά.

Τα έκαναν τηλεοπτικό χρόνο!

ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΥΣΤΕ ΡΕ;
ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΥΣΤΕ 
ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ 'ΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου