Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣΦτάσαμε στο τέλος της διαδρομής.

Αύριο είναι η ώρα σας.

Η ώρα να αξιολογήσετε εσείς συνδημότες μου.

Επιτρέψτε μου μια μικρή προσωπική κατάθεση: Νιώθω ειλικρινά απίστευτη γαλήνη.

Όχι, δεν εννοώ ότι δεν έχω αγωνία για το αποτέλεσμα, θα ήταν ψέμα να το πω.

Αλλά έχει φύγει από πάνω μου ήδη ένα τεράστιο βάρος.

Το βάρος των απίστευτων τερατολογιών που ακούγονταν χρόνια τώρα στην πόλη και που μας στοίχειωναν και που αποδείχτηκε ότι αυτοί που τα έλεγαν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ να τα υποστηρίξουν δημόσια, δεν τόλμησαν να τα υπερασπιστούν, παραδεχόμενοι ουσιαστικά ότι είναι ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!

Ο τίτλος τους ανήκει πλέον και επίσημα.
Ξέρουν ποιοι είναι, δεν είναι της ώρας.

Από αύριο, ό,τι και να γίνει, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θεωρώ πλέον ότι θα δικαιούμαι να ξαναλέω ότι στον δήμο εμάς δεν μας θέλουν οι μηχανισμοί αλλά την παρουσία μας την επιβάλλουν οι συνδημότες, ψηφοφόροι μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!

Δεν μπορώ να αποφύγω το κλισέ να απευθύνω δημόσια τρεις ευχαριστίες - χωρίς να αφεθώ να γίνω χαζά συναισθηματικός, αφού ακόμα, μέχρι αύριο, είναι ώρα μάχης, μάχης που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ.

1. Στους 44 ΦΙΛΟΥΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ που συγκρότησαν αυτό το ψηφοδέλτιο ξεπερνώντας πιέσεις και εκβιασμούς και δίνουν την μάχη.

2. Τους συνεργάτες μου στον επαγγελματικό χώρο που σήκωσαν τεράστιο βάρος εθελοντικής, έξτρα εργασίας για να καταφέρουμε να σταθούμε αξιοπρεπώς στην πόλη - δίπλα στους μηχανισμούς των κομμάτων και την επίδειξη οικονομικής δύναμης που έκαναν 5 από τους 6 αντίπαλους συνδυασμούς - για να επικοινωνήσουμε τις απόψεις μας.

3. (Συγνώμη αυτό δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, αλλά φέτος ειδικά δεν μπορώ να το αποφύγω δημόσια).
Στην οικογένειά μου στο σύνολό της, που ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ.
Στην γυναίκα μου, τα παιδιά μου και βέβαια τους γονείς μου.

Η μάχη είναι ακόμα ΣΚΛΗΡΗ.

Δεν θέλω να ακούω προβλέψεις και προγνωστικά για το αποτέλεσμα.

Σήμερα έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές μιλούν για την πιθανή ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη.

Θα τις βρείτε στο γνωστό Χαλανδρέικο ειδησιογραφικό site 24h Athens Press, που μας κάνει την τιμή σήμερα να εκδηλώνει ανοικτά την στήριξή του στον συνδυασμό μας και ευχαριστούμε γι' αυτό τον διαχειριστή του, τον Ν.Μ.Λ. , όπως υπογράφει το άρθρο).

Δεν ξέρω αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι αυτές οι προβλέψεις.

Ξέρω ότι δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, ότι είπαμε αλήθειες, ότι προτείναμε αυτό που νομίζουμε σωστό για την πόλη και ότι σεβαστήκαμε τους αντιπάλους μας - χωρίς να τους χαριστούμε βεβαίως - αλλά κυρίως  σεβαστήκαμε τους συμπολίτες μας που δεν τους υποτιμήσαμε και δεν επιχειρήσαμε να τους εξαπατήσουμε.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!
ΣΚΕΨΗ ΒΑΘΙΑ!

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και ο Ανδρέας Αδαμόπουλος με το Πράσινο Κίνημα

  Συνεχίζοντας το μπαράζ των ανακοινώσεων, των προσώπων που συστρατ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις