Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ

Το LocalWebTV έχει ανεβάσει το πρώτο μέρος ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΝΗΣ από της καθεστωτικές δυνάμεις συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.

Συζήτηση που οργάνωσε ο Σύλλογος των Εργαζομένων. (Το δεύτερο μέρος με τις ερωταπαντήσεις και τις δευτερομιλίες δεν το έχει γιατί εκεί έγινε HARD CORE για κάποιους που προστατεύονται από το "σύστημά" .)

  • Επειδή λοιπόν γράφτηκε η λέξη "ψέμματα" και επειδή η χωροθέτηση του αμαξοστασίου και η οργάνωση της  υπηρεσίας καθαριότητας είναι ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για την πόλη, αν θέλουμε ποτέ να "πλένονται οι κάδοι" και να κάνουμε ανακύκλωση αντί να το εξαγγέλουμε κάθε εκλογές
  • Επειδή το "αμαξοστάσιο" σήμερα λειτουργεί σε έναν χώρο που προσβάλλει ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ Χαλανδρίου
  • Επειδή ο χώρος που λειτουργεί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ (δεν έχει χαρακτηριστεί βεβαίως χώρος αμαξοστασίου καθαριότητας) και λειτουργεί με προσωρινές διευθετήσεις και άδειες άρα σε τίποτα δεν διαφέρει στο επίπεδο "νομιμότητας"  χρήσεων από την πρότασή μας να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ στον δημοτικό χώρο Νότια του νεκροταφείου παράλληλα με την προώθηση των διαδικασιών οριστικής χωροθέτησης και όχι "μετά" και αφού πρώτα δαπανηθούν και άλλα χρήματα στον σημερινό ΕΠΙΣΗΣ παράνομο χώρο όπως προτείνουν (μα τέτοιο άγχος με το γράμμα του νόμου από την "αριστερά" δηλαδή; Ούτε ο Πλεύρης ... Και τόσο φανερά ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ άγχος περί της νομιμότητας που καταντάει ύποπτο)
  • Επειδή λοιπόν είναι ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ - αν δεν υποκρύπτεται κάποιου είδους συναλλαγή - όσοι λένε ότι "πρέπει να αγοραστεί ή να ενοικιαστεί άλλο ακίνητο πέριξ του νεκροταφείου" ενώ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ
  • Επειδή η λύση "διαδημοτική συνεργασία με τα Βριλήσσια" είναι αδιερεύνητη  και απλά χρησιμοποιείται με την γνωστή παραδοσιακή Μαυρογυαλούρια λογική "τα σκουπίδια μου στο σπίτι του γείτονα" και η μπάλα στην εξέδρα.
  • Επειδή η πρόταση για μεταφορά στον ΧΕΥ της Ηρακλείτου είναι .... ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙ
  • Επειδή εμείς μεταξύ της επιλογής της χωροθέτησης της υπηρεσίας δίπλα σε  ζωντανούς ή δίπλα σε  νεκρούς επιλέγουμε το δεύτερο, άρα απορρίπτουμε την "ιδέα" να χωροθετηθεί το αμαξοστάσιο στο Κάτω Χαλάνδρι αφού υπάρχει σαφώς λιγότερο οχλούσα λύση.
  • Επειδή ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ,
ΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:

Η μελέτη αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΟΝ ΓΠΣ ακόμα, δεν έχει γίνει και δεν θα γίνει ως έχει αν πάρουμε εμείς - ένας άλλος συσχετισμός - την εντολή σε μερικές μέρες από τους συνδημότες μας, όχι γιατί είναι επιστημονική λανθασμένη αλλά γιατί αποτυπώνει την λογική Κουράση για την πόλη: "μικροδιευθετήσεις και ασυδοσία της αγοράς αντί ενός προοδευτικού, αναπτυξιακού και σύγχρονου στρατηγικού πλαίσιου, όπως πρέπει να είναι ένα ΓΠΣ.
Και απορρούμε γιατί τέτοια ουσιαστική  "υπεράσπιση" αφού - υποτίθεται - ότι διαφωνούν.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Αυτό πρέπει να γίνει.
Αυτό  δεν έκανε η διοίκηση Κουράση.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 47 με 48 λεπτό -αν δεν το ακούσετε όλο προσεκτικά όπως εμείς σας προτείνουμε για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη - την αλήθεια με τα αυτιά σας. 

(Δεν περιμένουμε βέβαια κανένα "συγνώμη", αυτά δεν τα κάνει αυτή η αριστερά. Μόνο βρίζει και χαρακτηρίζει).

https://www.youtube.com/watch?v=xACp9Ebjewc#t=3929

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *