Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ: Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ... (ήρθε;)

ΓΚΑΡΙΞΑΜΕ, ΦΩΝΑΞΑΜΕ, ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΚΟΙ ΑΛΛΑ ....


ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ..



Και θα φιλοξενήσει 60 παιδιά φέτος (όχι 150 που μπορεί το κτίριο αλλά από πέρυσι και πρόπερσι που ήταν σφραγισμένη κάπως καλύτερα είναι φέτος, μετά την τσιρίδα μας.)

Εγγραφές γίνονται μέχρι αύριο 16 Ιουλίου στην γραμματεία που βρίσκεται στο κτίριο (πίσω από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ) σύμφωνα με αφίσα που κυκλοφορεί στο Χαλάνδρι.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟΙ, διότι οι άλλοι ... Μαριούλα, Μαριγώ ... κοιτάνε μην παρεξηγηθούν αναμετάξυ τους.

Και θα γίνουμε και άλλο κακοί αναγνώστη μου, γιατί  καλέσαμε την γραμματεία για "να γράψουμε το παιδί μας" (δεν έχουμε παιδί σε αυτή την ηλικία πια αλλά έχετε εσείς και είναι το ίδιο), και:

1ον: Δεν μας έλεγαν με τίποτα ποιες είναι οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις για τους γονιούς και οι διαδικασίες εγγραφής αλλά μας είπαν να "πάμε από εκεί".
Ούτε υπάρχει κάποια σελίδα στο internet που να δείχνει ότι η επιλογή των παιδιών γίνεται με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια και όχι με το αν αρέσει η φάτσα του γονιού στον αρμόδιο.

2ον: Το μηνιαίο τροφείο - για τον παιδικό σταθμό ενός ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ με μεγάλη περιουσία, με έσοδα από ακίνητα που σκοπό έχουν κατά την βούληση του διαθέτη  να χρηματοδοτούν την λειτουργία ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος για τα Χαλανδράκια - ανέρχεται σε 200 ΕΥΡΩ!

Κάποιοι εκεί στο ίδρυμα νομίζουν ότι έχουν ανοίξει μαγαζί και μάλιστα για την ελίτ.

Και η ανοχή του δήμου, της αποκεντρωμένης και της διεύθυνσης εθνικών κληροδοτημάτων παραγίνεται εκκωφαντική.

Εμείς σήμερα επικοινωνήσαμε με την διεύθυνση εθνικών κληροδοτημάτων και αύριο θα μιλήσουμε με την αντίστοιχη διεύθυνση της αποκεντρωμένης διοίκησης στην οποία έχει υπαχθεί το Ίδρυμα.

Και θα επανέλθουμε για το θέμα.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου