Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ..... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ "ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ".

Ωχ Παναγία μου ....

Ένας συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος σχολιάζει τους διαλόγους στο νέο δημοτικό συμβούλιο με την φράση "αυτή την πενταετία δεν θα πλήξουμε τουλάχιστον".

Έχει δίκιο.

Εχτές, κυριακάτικα δεχτήκαμε καταιγισμό ερωτημάτων σχετικά με αυτό το άρθρο της ΣΤΑΣΗΣ, δηλαδή του επίσημου site της διοίκησης του δήμου:

Τι μπορεί να συναντήσει κανείς ανοίγοντας την πόρτα του μηχανοστασίου του κολυμβητηρίου Ν. Πέρκιζας;

"Τι είναι αυτό το εργαστήριο; Για να μας ενημερώσει και η Πλατεία." μας προκαλούσαν.

"Θα κάνουμε έρευνα και μετά θα γράψουμε γιατί ξέρουμε ότι τα νομίσματα έχουν δύο όψεις και ... μηδενί δίκην δικάσεις κλπ - κλπ. "

ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΘΕΜΑΤΑ - ΟΛΑ - ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ, δύσκολα θα μας είχε ξεφύγει κάτι ΣΟΒΑΡΟ.

Μετά από λίγο έγράψε και ο Πανταζής στο blog του. Απόλυτος ο συντονισμός στην ανάδειξη του μεγάλου σκανδάλου με την ΣΤΑΣΗ (Τυχαίο; Μην είσαι μαλάκας, Πλατεία διαβάζεις.)

Ολόκληρο εργαστήριο αλουμινοκατασκευών στο μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου.Ποιός θα απαντήσει απο την προηγούμενη διοίκηση;;;;;; έγραψε ο Ν.Π.

Έβαλε και φωτογραφία ο Ν.Π. από το "ολόκληρο εργαστήριο αλουμινοκατασκευών".

Πραγματικά ψαρώσαμε ...Και γαμώ τα εργαστήρια! Τσάμπα σε δημόσιο χώρο! ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ

Κάναμε έρευνα και έχουμε πλέον πλήρη εικόνα για το θέμα που αφορά - κυρίως - το άρθρο της ΣΤΑΣΗΣ και τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ αλλά και ανακρίβειές του.
Δεν θα γράψουμε σήμερα διότι αύριο είναι ημέρα .... εθνικής ομοψυχίας και έχει και παρέλαση.
Είναι αύριο ημέρα εορτασμού του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στον φασισμό ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟ.
Πρέπει να τιμήσουμε την ημέρα συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στον ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟ.
Εμείς δεν θα πάμε στην εξέδρα των επισήμων αύριο.
Αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στον γκαιμπελισμό .... ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
Γι' αυτό θα σου δείξουμε μια φωτογραφία του "ολόκληρου εργαστηρίου αλουμινοκατασκευών" στο ΠΕΡΚΙΖΑΣ που σου έδειξε ο Πανταζής, τραβηγμένη από άλλη γωνία λήψης και με 35άρι φακό χωρίς παραμόρφωση.

ΝΑΤΗ:


Να και πιο κοντινές.


Αυτές οι φωτό είναι τραβηγμένες στο ΠΕΡΚΙΖΑΣ. Κάναμε καταδρομική ενέργεια το πρωί για να τις τραβήξουμε και να μην μας πάρουν χαμπάρι (γιατί δεν θα μας αφήναν).

Είχα μεγάλη κάψα από χτες να δω το "ολόκληρο εργαστήριο" αναγνώστη μου.

Ένας τροχός, μια ηλεκτροκόλληση και ένα τραπέζι - ούτε καν πάγκος μέσα στο υπόγειο του κολυμβητηρίου; Και μερικοί σωλήνες.

Πότε μπήκε εκεί αυτό το "ολόκληρο εργαστήριο"; Πριν 30 - 20 - 10 χρόνια; Φταίνε ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ και όλο τους το σόι, που λέει η ΣΤΑΣΗ;

Ποιος ενημέρωσε για το θέμα την διοίκηση και πότε; Γιατί το έβγαλε τώρα η ΣΤΑΣΗ και ο Πανταζής μαζί και όχι όταν το πρωτοέμαθαν - η ΣΤΑΣΗ κατά τον Μάιο και ο Πανταζής από την ημέρα που μπήκε (δεν θα σας την πούμε για να έχει ενδιαφέρον).

Ποιανού είναι το .... "ολόκληρο εργαστήριο"; Κανενός ιδιώτη επιχειρηματία, κανενός εργολάβου, της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ "Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" , του κολλητού της Ένωσης Θρακομακεδόνων που παραδίδει μαθήματα αλουμινοκατασευών, του Σίμου (όχι του Ρούσσου, του άλλου), της ΦΛΥΑ που έχει κάνει αμαρτωλή σύμβαση με ιδιώτη που του εκχώρησε δημοτικό χώρο, του αθλητικού σωματείου που άποθηκεύει τα όργανά του και πρίζει τα δικά μας;

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ;

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ;

ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΒΒΕΔΑΙΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΤΕΡΑ;

Τα κρατάμε αυτά για το δημοτικό συμβούλιο, για να κάνουμε και την θεσμική δουλειά μας, όχι μόνο την δημοσιογραφική (φτου κακή λέξη είπα).

Βρήκαμε στην έρευνά μας και την γωνία λήψης της φωτο του Πανταζή για να δεις και εσύ την ενημέρωση που θέλει να σου προσφέρει αυτός ο μεγάλος πολιτικός άνδρας, το σεβασμό που σου δείχνει ... ΜΠΑMΠΟΥΙΝΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ!

Είναι από εδώ: site:http://www.aluminio3g.gr/?attachment_id=523
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Θα μιλήσουμε για την ουσία, αλλά πρώτα στα θεσμικά όργανα του δήμου που συμμετέχουμε και μετά δημόσια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου