Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

 Πριν 15 μέρες, σε συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ρωτήσαμε τον δήμαρχο αν μπορούμε να συναντήσουμε τον κο Ιωνά για να ενημερωθούμε από πρώτο χέρι και η απάντηση ήταν "βεβαίως, όποιος θέλει, αλλά θα το κανονίσει και ο δήμος τις επόμενες μέρες".

Πριν τέσσερις μέρες είχαμε ζητήσει από τον μελετητή του Π. Πολίτη Νίκο Ιωνά να οριστεί μια συνάντηση για να θέσουμε τους προβληματισμούς μας και να ακούσουμε τις απαντήσεις που έχουν.

Αρχικά ο κος Ιωνάς έδειξε απόλυτη προθυμία να μας ενημερώσει και μας είπε ότι θα συνεννοηθεί με τον συνεργάτη του κο Ζώη για να οριστεί μια συνάντηση.

Σήμερα μας κάλεσε ο κος Ζώης στο τηλέφωνο ο οποίος μας είπε ότι "κατά την άποψή του δεν πρέπει να υπάρχει ΙΔΙΩΤΙΚΗ ενημέρωση και "τέλος πάντων, αφού το δέχτηκε ο κος Ιωνάς" θα μας κάνει την χάρη.


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ και δεν εξαρτάται από το αν συμφωνούν ή όχι πολιτικά μαζί τους.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 704.865 πλέον ΦΠΑ = 866,983,95 ευρώ δημοτικό χρήμα για αυτή την μελέτη, να μας απαξιώνουν.

ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ  ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ (ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, αλλά γι' αυτό δεν φταίνε αυτοί).

Ζητήσαμε ήδη από την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας να κανονίσει άμεσα συνάντησή μας με την μελετητική ομάδα, στον χώρο της τεχνικής υπηρεσίας, στον δήμο  ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ επίσημα, δεν παρακαλάμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ! 

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου