Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου": Η στοχοποίηση του Δημάρχου συνεχίζεται (11-12-2014)


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 11-12-2014

Η άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία για δύο αδικήματα πλημμεληματικού βαθμού, σε βάρος του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, αποτελεί άλλο ένα χτύπημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Και, βέβαια, καμία έκπληξη δε μας προκάλεσε το γεγονός αυτό, αφού, είναι προδιαγεγραμμένη η στοχοποίηση κατ΄αρχήν των δημάρχων που δεν ανήκουν στην – ΑΝΕΥ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ – «συγκυβερνητική» παρεούλα, και, κατά δεύτερο λόγο, στο σύνολο της Τ.Α. για την οποία έχουν αποφασίσει να δωρίσουν στους «καλούς» και «φιλεύσπλαχνους» ιδιώτες αντί πινακίου φακής.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Όσο είμαστε απασχολημένοι και απορροφημένοι από την εσπευσμένη διαδικασία πανικού της κυβερνητικής προπαγάνδας για εκλογή προέδρου της δημοκρατίας (τους), οι εργαζόμενοι ΕΙΜΑΣΤΕ ακάλυπτοι μπροστά στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο της αυτοδιοικητικής ακυβερνησίας, με απώτερο στόχο ΤΟΥΣ την πλήρη αποδιοργάνωση των υπηρεσιών και την ενσωμάτωσή τους στα χρηματοκιβώτια των εργολάβων της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του δικαιώματος στην εργασία.

Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Χαλανδρίου, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ τον Δήμαρχο, ο οποίος, από την πρώτη στιγμή, τάχθηκε στο πλευρό των υπαλλήλων του Δήμου του, έτσι όπως έπρεπε να κάνει οποιοσδήποτε υπεύθυνος – όχι λειτουργός – αλλά άνθρωπος και υπερασπιστής της πόλης του.

Αναμένουμε την αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων, για τη συσπείρωση και τις κατευθυντήριες γραμμές αντιμετώπισης αυτής της άδικης αναγγελίας ποινικής δίωξης του Δημάρχου.

Ας είμαστε προετοιμασμένοι για την τελική ολομέτωπη επίθεσή τους, η οποία, είναι σίγουρο ότι, θα κορυφωθεί μέσα στις γιορτές, καθότι τα περιθώριά τους στενεύουν επικίνδυνα (για αυτούς).

Κλείνοντας, θα θέλαμε να απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ προς τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να μην υποκύψουν στις πιέσεις και να οδηγήσουν με τη συνείδηση και την ψήφο τους τη χώρα σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, προκειμένου να σταματήσει ΕΔΩ ο κατήφορός της και η πώλησή της σε τοκογλυφικά συμφέροντα.

Η μόνη λύση είναι η αλλαγή πολιτικής και κοινωνικής κατεύθυνσης, η οποία στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ με έναν τρόπο γίνεται: ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης» επαναλαμβάνει ότι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν ενοικιάζεται, δεν πωλείται και δεν εξαγοράζεται.

πρΟΤΑση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου