Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ; ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;


Ανδ. Λοβέρδος: Κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει την παράταξη.
 
 Αποφεύγω - όπως θα έχεις παρατηρήσει αναγνώστη μου - να ασχολούμαι με τα υπολείμματα του κόμματος για το οποίο χαραμίσαμε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας.

Και εμμένω στην άποψη που έχω διατυπώσει από το 2010 που λέει
"ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΑΝΑΤΟ". 

Και βέβαια αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ώρες είναι - κατά την γνώμη μου - άλλη μια δικαίωσή αυτής της άποψης για όποιον ΠΙΣΤΕΨΕ στο ΠΑΣΟΚ και τον ΑΝΔΡΕΑ και δεν το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ.

Ιδιοκτήτες - κληρονόμοι και οπαδοί της συντηρητικής μετάλλαξης του, σκυλεύουν το κουφάρι του ΠΑΣΟΚ με προφανείς ιδιοτελείς στόχους αλλά υπηρετούν ολοιμαζί τον προφανή καθεστωτικό τους στόχο: Στήνουν αναχώματα προς τα αριστερά.

Στο προσκήνιο παριστάνουν ότι τσακώνονται για τις καρέκλες.

ΤΡΙΧΕΣ σου λέει ο Νταβίας. Αυτό θέλουν να πιστέψεις. Να σταματήσεις τον προβληματισμό σου στην επιφάνεια, μην πας παρακάτω.

Στο παρασκήνιο επιχειρούν - ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ λυσσαλέα - να αποτρέψουν την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΤΡΙΑ ΠΑΣΟΚ - σου λέει - υπάρχουν (Βενιζέλος, ΓΑΠ και οι πέστροφες). Δεν θα βρεις ένα να σου κάνει; Με τους κομμουνιστάς και τα αναρχοφρικιά θα πάς;

Σε αυτό βέβαια έχουν πολλούς συμμάχους και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνειδητούς υπονομευτές που προτιμούν για τον εαυτό τους τον εύκολο ρόλο της αντιπολίτευσης από τον επικίνδυνο ρόλο της ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Υπηρέτες των plan b,c,d,e και το λουρί της μάνας που εντείνουν σκόπιμα και συντονισμένα την δυσπιστία των συντηρητικών κοινωνικών στρωμάτων ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΤΟY PLAN A, το οποίο πρέπει να διεκδικήσουμε και τελικά να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από την ΕΥΡΩΠΗ ανεξάρτητα ιδεολογικοπολιτικής αφετηρίας.

 Την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ, που όσο και να φωνάζουν οι τραπεζίτες και τα funds, ΞΕΡΕΙ ότι χωρίς την ΕΛΛΑΔΑ είναι κολοβή, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ - ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ - ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕ ΑΝ ... 

Όμως γι' αυτά θα πούμε πολλά από ... Τρίτη (ΟΤΕ θέλοντος, γμω την Deutche Telecom).

Όμως προς ώρας και για να διατηρήσουμε το κλίμα ευφορίας των εορτών μπορεί κάποιος να μου πει ΤΙ ΠΙΝΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

Έκανε κόμμα αυτός ή όχι;
Θα εννοεί φαίνεται ότι "κανείς άλλος - εκτός από μένα - δεν δικαιούται να διασπάσει την παράταξη".
ΠΑΡΑΝΟΙΑ!
 
ΥΓ: Το τι κέφι κάνω τις αναρτήσεις του Νίκου Πανταζή αυτές τις μέρες αναγνώστη μου, δεν λέγεται. 
ΜΝΗΜΕΙΑ! 
Αν έβαζα τίτλο θα ήταν: Ο ΓΑΠ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και ΕΓΩ (ο Πανταζής) ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ.
 ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
 ΠΑΝΤΑΖΗΣ FOR VICE PRESIDENT (του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου).
Και να φανταστείς ότι ήταν .... φιλοσυριζαίος (λέει) και ήταν το 2010 με τον Μητρόπουλο, μαζί μας.
Νίκο συνέλαβαν τον κουνιάδο του Βενιζέλου, το διάβασες βρε εσύ που σχολιάζεις τα του ΠΑΣΟΚ ή σου ξέφυγε η είδηση; Πες μας την γνώμη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου