Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟΤο κλίμα στους παιδικούς σταθμούς είναι επαναστατικό αναγνώστη μου, μέρες που -ναι, πριν τον εορτασμό της επανάστασης.

Οι δασκάλες ομιλούν όλη μέρα στους μπόπιρες για την 25η Μαρτίου, την Μπουμπουλίνα ( ladies fist), τον Κολωκοτρώνη (του ρωσσικού κόμματος - Άδωνη είσαι πεοκρούστης), τον Δυσσέα τον Ανδρούτσο, τον Διάκο, τον Παπαφλέσσα .....

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ: Ποιο παιδάκι ξέρει τι ήταν ο Καραϊσκάκης;
ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ: Κυρία, κυρία ....
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ: Για πες Μπουμπουκάκη (το όνομα δικό μας, η περιγραφή είναι απολύτως αληθινή, αλλά κάθε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική)
ΠΙΣΙΡΙΚΟΣ: Κυρία ήταν ένας Έλληνας που έδειχνε τον κώλο του στους Τούρκους, αυτοί τσαντίστηκαν τον πυροβόλησαν στον κώλο και έτσι πέθανε.

Η νηπιαγωγός προσπάθησε να συγκρατήσει την ανάγκη της να κατουρηθεί στα γέλια και διηγήθηκε το περιστατικό στην διευθύντρια.

Μπαίνει μέσα "το αφεντικό" να κάνει χάζι τον Μπόμπο.

ΔΝΤΡΙΑ: Για πες ρε Μπουμπουκάκη τι ξέρεις για τον Καραϊσκάκη
ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ: Κυρία αυτός έδειχνε τον κώλο του στους Τούρκους και τους είπε "ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ" αλλά στην τάξη δεν πρέπει να λέμε κακές κουβέντες".

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ!

"¨Εχω στην τάξη μου τον Τοτό" μας είπε η νηπιαγωγός.

ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΚΡΕ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *