Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2015

φωτό: ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ από παλαιότερη διοργάνωση

Ο Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 17.00 για δέκατη χρονιά αγώνες στίβου για τους μαθητές-τριες των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, με την ονομασία «ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2015».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24/5/2015 και ημέρα Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» στη Λ. Πεντέλης 146, Χαλάνδρι και ώρα 17:00. Τα αγόρια θα αγωνιστούν στα αγωνίσματα μήκος(άλμα), 60 μέτρα(ταχύτητα), μπαλάκι(ρίψη), 400μέτρα (αντοχή), 8x50μ (σκυταλοδρομία).

Τα κορίτσια θα αγωνιστούν στα αγωνίσματα μήκος(άλμα), 60 μέτρα(ταχύτητα), μπαλάκι(ρίψη), 400 μέτρα(αντοχή), 8x50μ(σκυταλοδρομία). Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες που φοιτούν στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού. Ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα και στην ομάδα της σκυτάλης. Στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στους αγώνες θα παρέχεται ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει στην εγκατάσταση ασθενοφόρο και γιατρός.

Χαιρετισμός του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και Αντιδημάρχου Πολιτισμού –Αθλητισμού Σέργιου Γκάκα:

“Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου, το Δημοτικό Αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας» απέκτησε για πρώτη φορά άδεια λειτουργίας Αθλητικών εγκαταστάσεων.

Έτσι, μετά από ένα χρόνο απουσίας, τα «Ευριπίδεια» επιστρέφουν.

Περιμένουμε με χαρά τα παιδιά των σχολείων του Χαλανδρίου να πάρουν μέρος στη δική τους αθλητική γιορτή. Μια γιορτή που τους δίνει την ευκαιρία να χαρούν τον αθλητισμό, να αναπτύξουν την ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι» και μέσα από την άμιλλα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια, τη φιλία και τη συνεργασία να νιώσουν την ομορφιά του αθλητισμού.

Ευχόμαστε τα «Ευριπίδεια» να συνεχίσουν να αποτελούν σταθερό σημείο συνάντησης των νέων συμπολιτών μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου