Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η - ΠΕΡΙΕΡΓΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ - ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ



Δεν είναι δουλειά του δήμου, της πλειοψηφίας ή της μειοψηφίας, να απαντάει σε βουλευτές για ερωτήματα που κατατίθενται στο ελληνικό κοινοβούλιο.

ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, των αρμόδιων υπουργείων.

Άρα η απάντηση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του δήμου και δημοσιεύτηκε - ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, αφού στον δήμο ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ - σε μερικά μέσα (στην ΠΛΑΤΕΙΑ δεν έχει σταλεί μέχρι αυτή τη στιγμή) αν και σωστή επί της ουσίας κατ' εμάς,  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΤΑΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.

Όπως αντίστοιχο λάθος ήταν να έχei "ξεστομίσει" αυτά που ισχυρίζεται ο Παναγιώταρος o αντιδήμαρχος αλλά και άλλoι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου.

Αλήθεια πώς νιώθουν τώρα που έχουν ταυτιστεί με τα χρυσαύγουλα αλήθεια;

Η απάντηση που θα δοθεί στον Ηλ. Παναγιώταρο από την κυβέρνηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Θα έχει ενδιαφέρον γιατί θα την υπογράψουν οι υπουργοί που συμμετείχαν, τίμησαν με την παρουσία τους  - και τους ευχαριστούμε γι' αυτό - στις εκδηλώσεις για την αποκατάσταση του θεάτρου (καθαρισμός και συναυλία) και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες.

Και βέβαια είναι εκείνοι οι υπουργοί - που ήδη ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  για την αδειοδότηση με βάση την σημερινή νομοθεσία, του θεάτρου, για την οποία ο δήμαρχος έχει ενημερώσει ότι του είπαν οι υπουργάρες ότι αυτή θα είχε εκδοθεί από την προηγούμενη βδομάδα.

Εμείς - έμπειροι και ψιλιασμένοι - ποτέ δεν μασήσαμε στις εύκολες κουβέντες και τις υποσχέσεις - on camera - πολιτικών (ανεξαρτήτως κόμματος πολιτικών).

Και επειδή ξέρουμε ότι η γραφειοκρατεία στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι κράτος εν κράτει, έχουμε ήδη ζητήσει από τον δήμο να αγοραστούν οι νοικιασμένες κερκίδες, να μείνουν εκεί για να μην έχουμε του χρόνου πάλι "ηρωικές" ανακατασκευές του θεάτρου.

Η ερώτηση Παναγιώταρου στην βουλή είναι προκλητική και δείχνει πώς κάνει πολιτική η ακραία πολιτική δύναμη του ελληνικού κοινοβουλίου ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΥΣΤΗΜΑ".(αλλά και οι τοπικοί συνομιλητές της και εκπρόσωποί της, εκείνοι τους οποίους στήριξαν στις δημοτικές εκλογές και που ήταν οι μόνοι που δεν ήρθαν στην συναυλία, να γιορτάσουν μαζί με όλο το Χαλάνδρι την ανακατασκευή του θεάτρου).

Η απάντηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
(Για τους ΑΝΕΛ ειδικά θα επανέλθουμε).

Και ελπίζουμε να είναι απάντηση που θα είναι καταλυτική και τελεσίδικη ως προς τη νομιμότητα και την θεσμική θωράκιση της λειτουργίας του Θεάτρου της Ρεματιάς (και όχι του "αποκαλούμενου" θεάτρου της ρεματιάς που λέει ο Παναγιώταρος)  και τα επόμενα .... 30 χρόνια.

Αν δεν είναι και αναμασηθούν τα περίεργα περί "παράνομου θεάτρου" που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ αλλά και "αριστεροί" τότε εμάς (και νομίζω κάθε σκεπτόμενου) το μυαλό μας θα πάει αλλού. Θα κάνουμε .... σενάρια.

ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΙΤΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΡΑΤΤΕΙΝ" και ΟΧΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΜΠΛΑ - ΜΠΛΑ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΥΓ: Την απάντηση του δήμου - που εστάλη επιλεκτικά σε κάποια μέσα ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  μπορείτε να την διαβάσετε στο παρακάτω link (από την ΑΥΓΗ)

Περίεργη ερώτηση στη Βουλή, από τη Χ.Α. για το θέατρο της Ρεματιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου