Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΕΤΟ BUDGET ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


 73000 ευρώ για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όχι ενοικίαση)  Χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης, του εμπορικού κέντρου που περιμένει πώς και πώς το λιγοστό οξυγόνο από την - όποια - εορταστική κίνηση.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα (ψήφισαν και οι της δεξιάς αντιπολίτευσης - Κουράσης και Ανδριαννάκης. Ο Νταβίας έλειπε αλλά θα το ψήφιζε το θέμα αν ήταν εκεί) αφού ήταν ο μόνος που τα προηγούμενα χρόνια με το καθεστώς των ενοικιάσεων με 25 χιλιάρικα τον χρόνο πεταμένα, φώναζε από την ..... ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ. (Οι δεξιοί μετατοπίστηκαν από αυτό που έκαναν εκείνοι ως διοίκηση).

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. Και αυτά δεν μπορέσαμε να τα θέσουμε στην ΟΕ λόγω έκτακτης υποχρέωσης που βγήκε στον Νταβία και έλειψε).

Τα λέμε από δω:

Ο δήμος πρέπει ΑΜΕΣΑ - ΤΩΡΑ - ΑΥΡΙΟ, και μάλιστα είναι ήδη αργά, να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό του πλαισίου των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα οργανωθούν για να σπάσει λίγο η συλλογική κατάθλψη και να υποστηριχτεί ουσιαστικά το χειμαζόμενο εμπορικό κέντρο  της πόλης με προσέλκυση αγοραστικού κοινού.

Η εμπειρία των ανοργάνωτων, τουρκομπαρόκ, πρόχειρων και ουσιαστικά εχθρικών για την τοπική αγορά  εκδηλώσεων των τελευταίων χρόνων είναι ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Το "΄δενδρο - μη δέντρο" πέρυσι;
Την "μη συναυλία" του Λέκκα, που τελικά έγινε κατόπιν .... εορτών;
Τους πάγκους που πουλούσαν χαλβά σαπουνέ και τυριά;
Τα πανάκριβα παιχνίδια για τα παιδιά που λειτουργούσαν ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ για να πάει κανείς με το παιδάκι του μια βόλτα στην αγορά του Χαλανδρίου να χαζέψει ή να κάνει τα ψώνια του, την ώρα που στα γύρω MALLs είχαν προγράμματα δωρεάν φύλαξης και ψυχαγωγίας των παιδιών, δωρεάν παιχνίδια κλπ.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ!
ΣΤΑ ΠΡΟΕΡΤΙΑ!

Η διοίκηση του δήμου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας αφήσει τις αστείες επικοινωνιακά χαζαμάρες και το κυνήγι των αντιπάλων της και ας ΑΣΧΟλΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Εκεί, στο γήπεδο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ΅βέβαια και μπορεί και θα βρει συμμαχίες για να επιτύχει έργο χρήσιμο για τον Χαλανδραίο, αν το θελήσει.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ!

2012: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ; ΟΕΟ ...
            "ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ"! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΚΚΑΣ, ΟΕΟ;;;


2013: Στολίζεται για τα Χριστούγεννα το Χαλάνδρι … μέσω Πάτρας 

2014: Πέρυσι θυμάστε που φώναζε - και με το δίκιο του - ο ΠΑΠΙΔΑΣ, όταν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μπήκαν .... προπαραμονή, αλλά είμασταν επιεικείς με τη νέα "πρωτηφορά ΄ξέρετε" διοίκηση και δεν κράξαμε. Θυμάστε και το δεντρο έτσι;
Ήταν μεγάλο και εντυπωσιακό. ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΛΚΟ ΥΨΟΣ!
Να! tους κάναμε και λίγο πλάτες γιατί ήταν νέοι και είχαν παραλάβει μόλις πριν τρεις μήνες και τους είπαμε καλά λόγια που κατάφεραν να στολίσουν .... ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (!!!) Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ: ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου