Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων από τις επιθέσεις στο Παρίσι, στην Βηρυτό, στην Κωνσταντινούπολη και στις αραβικές χώρες.



Την αμέριστη συμπαράστασή του (προσωπικά, όχι τίποτα συλλογικές μαλακίες) στις οικογένειες των θυμάτων από τις επιθέσεις στο Παρίσι, στην Βηρυτό, στην Κωνσταντινούπολη και στις αραβικές χώρες εξέφρασε ο Δήμαρχος Ρούσσος σύμφωνα με δελτίο τύπου του δήμου που αναφέρεται στο μεγάλο επίτευγμα του Αγώνα της Ρεματιάς !!!

Μετά από αυτό τα καραβάνια των προσφύγων έκαναν μεταβολή και κατευθύνονται πίσω στα σπίτια τους στην Συρία, ενώ Αλαουίτες και Σιίτες έχουν παιστεί αγκαλιά στην Ράκκα και πανηγυρίζουν μαζί με τους Πεσμερκά.

Αφού  τους εκφράζει την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαράστασή ΤΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ ο Ρούσσος δεν έχουν ανάγκη τίποτα πια.

ΥΓ. Το δελτίο τύπου το έχουν στείλει τρεις - τέσσερεις φορές με ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ και ξανά μανά ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ χωρίς να κάνουν ούτε στην τελευταία version, το χατήρι του Νίκου Πανταζή να τον αναφέρουν και εκείνον, που ήταν εκεί ο έρμος, απίκο, και έκανε και απονομή μεταλλίου αλλά τον σφάξανε οι νεοσταλινικοί στο γόνατο με κονσερβοκούτι (από την ανακοίνωση του δήμου).

Ενώ αναφέρουν όλα τα ονόματα της ΚΑΡΓΑΡΙΤΕΡΑΣ διοικήσεως που παρέστησαν και έδωσαν μετάλλια (όλο και περισσότερο να δεις ποιους μου θυμίζει αυτή η αριστερά, ποιους μου θυμίζει ....)

Εμείς ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ όμως αυτό το δελτίο τύπου, γιατί ακόμα και η ιλαρότητα έχει τα όριά της.
Είπαμε ότι ανεβάζουμε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ στην Πλατεία αλλά μέχρι ενός σημείου. 

Ούτε για την ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ δεν κάνει αυτό το πράγμα. (Ο Ευθυμίου το έγραψε;)

Αλλά θα ανεβάσουμε μια παράγραφο -  μνημείο ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ, διότι είναι για πολλά γελιά:


" Τηρώντας ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης των τζιχαντιστών στη Γαλλία, δόθηκε η εκκίνηση στις 9 π.μ. για τη διαδρομή των 10 χλμ. από τον αντιδήμαρχο πολιτισμού - αθλητισμού Σέργιο Γκάκα. Ακολούθησε η διαδρομή των 4 χλμ. από τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, που στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων από τις επιθέσεις στο Παρίσι, στην Βηρυτό, στην Κωνσταντινούπολη και στις αραβικές χώρες. "

Η ανακοίνωση κλείνει:


Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την τεχνική υποστήριξη της RunninGreece.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:


ΑΒΥΣΣΟΣ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου