Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη ζήτησε η Ν.Δ. - Το video με την επίμαχη φράση...

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του δημοσιογράφου, διευθυντή του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη, κατά του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στη Λαμία, ζήτησε την απομάκρυνσή του, καλώντας, ταυτόχρονα, τα λοιπά Κόμματα να καταδικάσουν την υβριστική αυτή επίθεση στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού της Χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ο διευθυντής του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία με θέμα: "Η Κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ", η οποία έγινε παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.ΕΛ.), "H είδηση υπό διωγμό", που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά: Μ@λ@κ@...!

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον Πρωθυπουργό της Χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...» τόνισε, χαρακτηριστικά.


Εμείς, τι να πούμε. Όταν καταλύεται το Σύνταγμα, όταν οι Έλληνες  είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ευρώπης ΤΟΥΣ επειδή κάποια μειοψηφία - ολιγαρχία δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους με...τις πλάτες του κράτους, όταν η "δημοκρατία" ΤΟΥΣ εφαρμόζεται με δυνάμεις καταστολής και όταν νομοσχέδια, νόμοι και διατάγματα ΥΠΟΤΑΓΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ και των περιουσιών τους βρίσκονται σε...ημερήσια - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ διάταξη, αλήθεια, "μάς" ενόχλησε ο...διεθνής - πλέον - όρος "μαλάκα";

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου