Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

​Συνάντηση 4 Συλλόγων για τα θέματα του ανατολικού Αμαρουσίου


Την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ΔΣ των συλλόγων Νέου Αμαρουσίου, Παραδείσου, Πολυδρόσου και Προστασίας ρεματιάς Πεντέλης –Χαλανδρίου, με θέματα που αφορούν το περιβάλλον των πολεοδομικών ενοτήτων, τις κυκλοφοριακές συνθήκες που έχουν επικρατήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στις κύριες οδούς των περιοχών, μετά και τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησιάς προς Λ. Πεντέλης τον Οκτώβριο 2014 και το υπό κατασκευή έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης & ποδηλατοδρόμου στον Παράδεισο και το Πολύδροσο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των ΔΣ Παραδείσου, Προστασίας ρεματιάς Πεντέλης –Χαλανδρίου και Πολυδρόσου κ. Γ. Βαρδουλάκη, Κ. Δάνου, Π. Πάντος, τα μέλη Α. Κουφοπούλου, Γ. Αναστασόπουλος, Κ. Ρωμαϊδου, Χ. Καρατζή, Β. Καπρινιώτης αντίστοιχα και τα μέλη του ΔΣ Νέου Αμαρουσίου κ. Β. Γιακουμής και Δ. Σταμέλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και κατέγραψαν, τις απόψεις, γνώμες και τους προβληματισμούς των συλλόγων, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λ. Μαγιάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μ. Διακολιού και ο κ. Π. Κούκουζας.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυδρόσου
Παναγιώτης Α. Πάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου