Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝΤην ώρα που στο προχθεσινό ΔΣ έθετα - προ ημερησίας διάταξης - το θέμα της μαϊμουδιάς με τις χορηγίες και ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (HIGHLIGHT: Η ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα κοστίζει 11500 ευρώ είπε ο Γκάγκας) και ενώ ο προβληματισμός στα μάτια των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, τα σκυμμένα από ντροπή κεφάλια έκαναν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να μοιάζει με ακολουθία επιταφίου, ο Ρούσσος αποφάσισε να τους σηκώσει λίγο το ηθικό με το "καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση".

- Αυτά που λέτε και κάνετε δεν γίνονται παρά σε Μπανανίες" λέει ο υπογράφων, διακόπτοντας τον Γκάγκα.
Ο Γκαγκας το ρίχνει στην διαδικασία: "Μην με διακόπτεται, αυτή είναι η απάντησή μου"
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ  - και αυτός - πετάγεται ο Ρούσσος και λέει "Άστε τον, Μπανανία είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΦΛΥΑ να παίρνει διαφημίσεις, θα τα πει στον εισαγγελέα ".

Έγινα ΕΞΑΛΛΟΣ και δεν το μετανιώνω. Η τήρηση ενός πολιτισμένου επίπεδου διαλόγου έχει κανόνες από όλες τις πλευρές.

Και βέβαια οι καταληψίες, εκείνοι που διέλυαν συνεδριάσεις διοικητικών συμβουλίων, οι ντουντουκοφόροι στα παλιά δημοτικά συμβούλια μην μου παριστάνουν τις "κυρίες των τιμών".

Όταν ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει χρόνια,  έχει κριθεί ΤΟΣΕΣ φορές από τον εισαγγελέα λοιπόν, τον ΣΔΟΕ και όλα τα ελεγκτικά όργανα (δεν θα επαναλάβω αυτά που έχουν γραφτεί πολλές φορές στο παρελθόν στην ΠΛΑΤΕΙΑ) και οι λασπολόγοι, συκοφάντες επιμένουν να αναπαράγουν το θέμα για το οποίο ελέγχθηκες και απαλάχτηκες- πιστεύοντας ότι σε απειλούν για να σταματήσεις να τους κάνεις κριτική γι' αυτά που κάνουν τώρα στην διαχείριση ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - κάποια στιγμή γίνεσαι έξαλλος.
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!

Και ο Νταβίας δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται.

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:

Δυστυχώς για εσάς η δικαιοσύνη δεν έχει ακούσει - χρόνια τώρα - τον φίλο και προστατευόμενο του μεγάλου προστάτη σου Καλομοίρη,, Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε φασαρία για την ΦΛΥΑ για να αποπροσανατολίσει το πιθανό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αλλά και της δικαιοσύνης από την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ που έκανε η συγγενής του και η άλλη.

Ο επαγγελματίας συνδικαλιστής Γρηγόρης Καλομοίρης προφανώς έχει πρόβλημα σε αυτή την υπόθεση και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ που έχει υποστεί ο "έμπιερος" που πήγε να καθαρίσει για τον Πρίγκηπα και τον συνεργάτη του και αντιδρά με λύσσα εναντίον μου.

Ήταν ο μάρτυρας κατηγορίας στις απόπειρες του ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ στελέχους της παράταξης Ανδρεόπουλου  να μας δικάσει.

ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! Και μου δείχνει με το δάκτυλο την έξοδο από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου .... ο Κολοκοτρώνης.

Νομίζει ότι είμαι διορισμένος από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΣ της ΑΔΕΔΥ.
Δεν έχει καταλάβει, δεν ξέρει τι δύναμη είναι να είσαι εκλεγμένος ΑΥΤΟΝΟΜΑ, όχι μέσα από μηχανισμούς.

ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:

Δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαίωμα να με απειλείς κάθε δημοτικό συμβούλιο με τον εισαγγελέα, εκβιάζοντάς με να σταματήσω να κάνω την δουλειά που μου ανέθεσαν οι πολίτες που με εξέλεξαν.

Κάνε ό,τι είναι να κάνεις με την δικαιοσύνη - ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ - αλλά αυτό ΔΕΝ ΣΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ - ακόμα-  ΑΙΡΕΤΟΥΣ (μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αν μπορέσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ, να με καταδικάσεις) στην κριτική που σου κάνουν για την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κα των δημόσιων υποθέσεων..

Δεν θες να δίνεις λογαριασμό, είναι γνωστό. Θες "εν λευκώ" εξουσιοδοτήσεις.
Από εμένα δεν τις έχεις.

Δυστυχώς για τον φασισμό που κουβαλάτε, δεν είσαστε και διοίκηση και δικαιοσύνη όπως θα θέλατε.

Και ως διοίκηση ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δίνεις λογαριασμό για το πώς χρησιμοποιείς - ΤΩΡΑ, ΕΣΥ - το δημόσιο χρήμα και να μην επιχειρείς γελοίους συμψιφισμούς με ανυπόστατες υποθέσεις προ δέκα ετών που έχουν ΚΡΙΘΕΙ πολλάκις.

Δεν σε απαλλάσσει, δεν θα σε απαλλάξει αυτή η πρακτική από ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ στους πολίτες.

Η αιτίασή σου περί Διευθύνοντος Συμβούλου - διαφημιστή στην ΦΛΥΑ έχει απαντηθεί αναλυτικά δεκάδες φορές.

Ξέρεις είμαι σε αυτόν τον επαγγελματικό κλάδο από το 1994 και έγινα διευθύνων  στην ΦΛΥΑ για ενάμιση χρόνο το 2008 ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.
Κατά την άποψή σου μπορεί να έπρεπε ο διευθύνων της ΦΛΥΑ να είναι ταξιτζής.
Κατά την άποψη άλλων πρέπει να είναι κάποιος σχετικός με το αντικείμενο που η εταιρία θέλει κάθε φορά να αναπτύξει.

Η άποψή σου δεν συνιστά ΝΟΜΟ, πάρτο απόφαση.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Στο είπα και στο δημοτικό συμβούλιο: "Με την δικαιοσύνη δεν καταφέρατε και δεν θα καταφέρετε να με φιμώσετε. Στείλτε τον Τζιχαντιστή αλλιώς δεν θα τα καταφέρετε"

Ή παραιτηθείτε από αυτόν σας τον στόχο - της φίμωσης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ - για να προχωρήσει ήρεμα ο διάλογος στην πόλη. Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της πόλης που θέλετε να αποφύγετε!

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ!

ΝΤΑΒΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *