Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΩΡΕΑΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΙΣ ΚΤIΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!





ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ: Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ "ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ" ΔΩΡΕΑΝ

- Στο δημόσιο το παραχωρεί -  για ανέγερση σχολείου το παραχωρεί -  τι φωνάζεις πάλι ρε κακορίζικε ακατανόμαστε; θα μου πει κανείς,

- Κάνει κανένα κακό δηλαδή που το δίνει να γίνει σχολείο;


ΟΧΙ θα απαντούσα υπό κανονικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας και αν δεν είχε προηγηθεί η μίσθωση ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΧΕΥ 9 από τον δήμο.

Το δημόσιο Α, ο δήμος - οι κακές παλιές διοικήσεις του δήμου που δεν ήταν σαν τούτους δω τους ΣΩΤΗΡΕΣ - εξασφάλισαν χώρο για να γίνει το σχολείο και τώρα ετούτοι τον δίνουν τον χώρο στο δημόσιο Β - τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ (το ότι ο ΟΣΚ έγινε ΑΕ είναι θέμα που δεν το πιάνουμε τώρα) που είναι αρμόδιος φορέας για τα σχολικά κτίρια για να το φτιάξει το σχολείο.
Τι κακό δηλαδή;

ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ!

Αλλά ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ πληρώνει όταν  παραχωρείται δημόσια γη στον δήμο Χαλανδρίου και δίνει δίπλα ακριβώς την γη του δήμου Χαλανδρίου δωρεάν.
Εεεεε;

Μα θα μου πεις για σχολείο; Για κοινωνικό έργο; Για κοινωνική προσφορά.

Γιατί η καθαριότητα είναι λιγότερο σημαντική κοινωνική προσφορά; θα σου απαντήσω.

Ας αποφασίσει ο δημαρχάρας και η σέχτα του με ποια πολιτική  θα διαχειρίζεται την δημοτική περιουσία και το δημοτικό ταμείο, αφού έτσι και αλλιώς ΔΕΝ θέλει να τα συζητήσει αυτά τα θέματα με  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Με το κεντρικό δημόσιο θα ανταλλάσσει - όπως πρέπει - δωρεάν την χρήση της δημόσιας γης ή θα κάνει μπίζινες με αντίτιμο - μίσθωμα ή αγορά - το δημόσιο ... με το δημόσιο;;;

(ιστορική παρένθεση: Θυμάστε τον Πρίγκηπα που μας κατηγορούσε παλιά γιατί πήρε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΛΥΑ - λέει - δωρεάν την διαχείρηση των ακινήτων από τον δήμο και ο δήμος έπαθε ζημιά γιατί η δημοτική εταιρεία δεν τον πλήρωσε; Ε ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΦΟΥ.  Γι' αυτό συμπεθεριάσανε)!

Πάντως για να επανέλθω, αν ισχύσει ως σωστό το δεύτερο οι ΚΤΙΡΙΑΚΈΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ πρέπει να πληρώσουν κατιτίς στον δήμο, έτσι δεν είναι;
 Να είμαστε και λογικοί, μην είμαστε και πλεονέκτες. Μονά ζυγά δικά τους δεν είναι.

Αλλά ο Ρούσσος είναι ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ !!!!

Εεεεεεε;;;
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

ΥΓ 1: Η ενοχή τους για αυτά τα ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ που κάνουν αποδεικνύεται απολύτως από το δελτίο τύπου τους. Αν δεν είχαν ενοχές θα έγραφαν καθαρά: "Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Καθαρές κουβέντες, όχι ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ διατυπώσεις και ό,τι κατάλαβε ο Μπαμπουίνος κατάλαβε. 

"Τους κοροϊδέψαμε τους χωριαταρέους"

ΥΓ 2: Σκέβου δηλαδή να ήντουνε κυβέρνηση κανένα ΠΑΣΟΚ, όπως παλιά και διοίκηση του δήμου κεντροαριστεράς όπως  παλιά  και να γίνονταν αυτά με την δημόσια περιουσία, τι ντουντούκα είχε να πέσει. Θα αναστέναζαν οι δρόμοι.
 Και αναφέρομαι βέβαια σε παλιό ΠΑΣΟΚ.  
Και δεν αναφέρομαι στη ΝΔ γιατί επί ΝΔ δεν μιλάγανε οι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, κάνανε  τα παγώνια ως Κουρασική Αριστερά, σε όλα τα είχαν και τα έχουν βρει με την δεξιά και όσο ήταν διοίκηση, ακολουθώντας την γραμμή του Πρίγκηπα και  βαράγανε μόνο ΤΗΝ ΦΛΥΑ, τα άλλα στον δήμο δεν τα ακουμπούσαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου