Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΣΥΜΕΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μετά από συνάντηση του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου με την διοίκηση εχθές, οπότε λέγεται ότι έγινε σοβαρό επεισόδιο, το πρωί ο σύλλογος εργαζομένων κάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση για αύριο το πρωί στις 9 παρουσία του προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκου Τράκα, από το blog του συλλόγου.
 Πριν από λίγο κυκλοφόρησε στον δήμο ανακοίνωση του Δημάρχου Συμεών που ουσιαστικά απαγορεύει να γίνει η Γενική Συνέλευση στις 9 το πρωί, και "επιτρέπει" αυτή να γίνει στις 14.30 το μεσημέρι, προφανώς για να εμποδίσει την παρουσία του Προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ!
 Ο σύλλογος εργαζομένων επιμένει για την ώρα διεξαγωγής της Συνέλευσης και ο Συμεών απειλεί όσους εργαζόμενους παρευρεθούν ότι θα θεωρηθούν "ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ" από την εργασία τους.
 ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ .....
Ακλουθεί αναδημοσίευση της πρόσκλησης σε ΕΚΤΑΚΤΗ και ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ γενική συνέλευση από το blog του Συλλόγου Εργαζομένων.

 

ΕΚΤΑΚΤΗ και ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Γενική Συνέλευση Εργαζομένων

ΕΚΤΑΚΤΗ & ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων, καλεί το σώμα σε έκτακτη και επείγουσα Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 29/9/2016 και ώρα 09:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Παπάγου 7, προκειμένου να ενημερωθεί για γεγονότα και συμπεριφορές, που θίγουν την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα των εργαζομένων. 

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη καθώς θα κριθούν η αποφασιστικότητα, η δυναμική, οι περαιτέρω ενέργειες και η ύπαρξη του συλλόγου.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ 27-09-2016
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ενημέρωση της 28-9-2016
Σας ενημερώνουμε ότι, στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. Νίκος Τράκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *