Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΕΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΑΣ

Το Σάββτο 26 Νοεμβρίου η πρόεδρος του Συλλόγου της Ρεματιάς Κέλλυ Δάνου ανεβάζει στο προφίλ της στο φατσομπούκι το ποστ που ακολουθεί (μαζί με τις φωτό) δηλώνοντας έξω φρενών και τρελαμένη με τα γνωστά φατσάκια του φατσοβιβλίου:

" Καταγγελία από συμπολίτη μας ευαισθητοποιημένο. Κόπηκαν 3-4 πεύκα. Είναι το τμήμα της οδού Φραγκοκλησιάς. Ανήκει στο Μαρούσι η στο Χαλάνδρι; Τώρα μέτρησα 25 πεύκα κάποτε ήταν 30. Ποιός όμως τα έκοψε? Δεν βρέθηκε ένας περαστικός να πεο " Τι κάνετε εκεί βρε?" κανείς? είχαν άδεια δεν είχαν?" 

Και σς άλλο ποστ:

Κάποτε ήταν 30 πεύκα .Τώρα είναι 25!!!Σιγά σιγά γίνεται το έγκλημα
Μην το καταλάβουμε Στο παρκάκι της φραγκοκλησιάς. Κοντά στη Πεντέλης.





Στο group του Συλλόγου Ρεματιάς εκείνος ο έμμισθος συνεργάτης του δημάρχου, εκείνος καλέ που μας έχει κάνει αγωγή,  ο μισθοφόρος προπαγανδιστής  που έχει αναλάβει να (παρα)πληροφορεί τους ιθαγενείς έδωσε "εξηγήσεις" στον Σύλλογο της Ρεματιάς, στο googlegroup του συλλόγου.

Βέεεεβια! 
Υπεύθυνη ενημέρωση, σου λέει, από το Σουλτανικό γραφείο. 
Όχι ανακρίβειες σαν αυτές που γράφει η Πλατεία. Εγγυημένη ενημέρωση. 
Λίρα Εκατό!
Να τι έγραψε ο σύμβουλας για να ενημερώσει "υπευθύνως - Είναι πιστή αντιγραφή χωρίς διορθώσεις":

Από: Kostas Efthimiou <kostas.efthimiou60@gmail.com>
Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2016 - 1:41 μ.μ.
Θέμα: Re: ΚΟΠΗ ΠΕΥΚΩΝ ...!!!
Προς: sosrematia@googlegroups.com


"Ηταν ξερά και τα εκοψε ο δημος αμαρουσιου

Ο δήμος Χαλανδρίου δεν ξέρει, δεν είδε, δεν φταίει, δεν άκουσε, φταίει ο Μαρούσης, σου λέει ο αξιόπιστος  εκπρόσωπος του δημάρχου σου.

Όμως δεν συνεννοήθηκαν καλά, ήταν και Κυριακή, ο αντιδήμαρχος κ. Χριστουλάκης φαίνεται δεν είδε το μήνυμα του Σουλτανικού συμβούλου στο γκρουπ ή δεν ήθελε να χάσει την "δόξα" άλλης μίας αυτοδικίας που έγινε κατόπιν εντολών του, αφού προφανώς άδεια κοπής δεν υπήρχε  και το συμπεραίνουμε γιατί αν υπήρχε θα το ανέφερε ο αντιδήμαρχος στο ποστ με το οποίο .... "αναλαμβάνει την ευθύνη" για την κοπή των 5 πεύκων, δύο ώρες μετά την χρέωση της ευθύνης στο Μαρούσι από τον ..... έτερο Καππαδόκης του δημαρχιακού γραφείου.

ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ:

Στις 27 Νοεμβρίου 2016 - 3:43 μ.μ., ο χρήστης Dimitris Christoulakis <dchristoulakis@hotmail.com> έγραψε:

Όπως φαίνεται και στο google maps, από τον Σεπτέμβρη του 2014 τα εν λόγω πεύκα ήταν ξερά και επικίνδυνα. Για το λόγο αυτό η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Χαλανδρίου αποφάσισαν την κοπή τους. 


Δημήτρης Χριστουλάκης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας
Δήμου Χαλανδρίου 


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ.

Αντί άλλου δικού μας σχολίου θα αντιγράψουμε και θα προσυπογράψουμε απολύτως το σχόλιο του Κομπότη στο group του συλλόγου της ρεματιάς.

O Μισθοφόρος-σύμβουλος του αξιότιμου δημάρχου μας (δηλαδή ο δήμαρχος) μας πληροφορεί υπεύθυνα, ότι τα δέντρα τα έκοψε ο ΔΉΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ .
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χαλανδρίου μας πληροφορεί πάλι υπεύθυνα ότι τα έκοψε η υπηρεσία πρασίνου του δήμου μας της οποίας προΐσταται και αφήνει να εννοηθεί χωρίς την εντολή του (αν είναι δυνατόν !!!) και μας πασάρει και ένα χάρτη που δείχνει ένα δένδρο που έχει ένα κλαδί του ξερό, για να μας πείσει ότι ήταν αναγκαία η κοπή 5 δένδρων.
Συνενοηθειτε επιτέλους πριν μας πληροφορήστε υπεύθυνα!!!!!!
Η ανεπιτυχής προσπάθεια να αποποιηθειτε τις ευθύνες σας με ψέματα σημαίνει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.
Ας έχουν τον νου τους οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. Πρέπει άμεσα να προχωρήσει ο σύλλογός μας σε ευρεία αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής, για να μην έχουμε εκπλήξεις. Από τέτοιας ποιότητας ανθρώπους όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου