Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Α ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ

ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΕΑ:

Θα φάει σφυρίδα και γαρίδες με πιλάφι (όχι ατζέμ γιατί γίνονται συνειρμοί και θα μας περάσει για "τουρκόσπορους"), θα πιεί λευκό κρασί (προσπαθώ να διασταυρώσω αν θα είναι ασύρτικο ή μαλαγουζιά) και θα κοιμηθεί στην προεδρική σουίτα του Αστέρα.

Α και θα μιλήσει στο ίδρυμα Νιάρχος.

Τις ειδήσεις αυτές μας τις έδωσε αποκλειστικά ο σμπίρος μας στο AIR FORCE ONE λίγο πριν αυτό προσγειωθεί στο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και είμαστε σίγουροι ότι ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ θα εκτιμήσει τις σχεδόν αποκλειστικές αυτές πληροφορίες.

Μη λες ότι σε κρατάμε ανενημέρωτο , έτσι;
Ούτε να πεταχτεί κανένας και να πει "δεν ασχολήθηκε η Πλατεία με την επίσκεψη" (από εκείνους που νομίζουν ότι είμαστε μεγάλο δημοσιογραφικό μαγαζί και πρέπει να μιλάμε για όλα).

Για το αριστερό μας - ολίγον φολκλορικό πλέον κατά την ταπεινή μου γνώμη  - καθήκον να φωνάξουμε το πατροπαράδοτο "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ" προσφέρθηκε ο Κομπότης να τα πει που είναι και της γενιάς του Πολυτεχνείου και τα έχει πρόσφατα.

Άλλωστε για να είμαι ειλικρινής  εγώ τον ψιλοπάω τον μαυρούλη και δεν θέλω να τον βρίζω, τώρα που ήρθε να μας δει, είμαστε και φιλόξενοι παναθεμά μας.

Άλλωστε  σάμπως είναι Πρέδρος των ΗΠΑ για να πεις ότι "τα βάζω με αυτά που εκπροσωπεί";

ΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ!

ΜΠΑ! ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

Θα πάω την άλλη φορά, άμα θα έρθει ο κανονικός, όχι ο ληγμένος πρόεδρος, να μυρίσω δακρυγόνο που έχω και καιρό.

Από τότε που σκίζαμε το πρώτο μνημόνιο και μας ψέκαζε ο Χρηστάρας ο Παπουτσής ....

ΥΓ: Παιδιά ο Πανούλης ο Καμμένος πρέπει να είναι σε έκσταση, έτσι; Μιλάμε για την εκπλήρωση ανομολόγητης φαντασίωσης.
Τέτοια του κάνει ο Αλέξης και τον βλέπω να γίνεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στους 53 που είναι και η αριστερή πτέρυγα τώρα. (όπως έρχεσαι, αριστερά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου