Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ .... ΑΛΛΑ ΠΟΥ??? ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

ΜΠΑΝΑΝΑ ΘΕΛΕΙΣ;

Βούιξε εχθές το αυτί μας από μια είδηση ρε φίλε (ή μήπως "είδηση", εδώ σε θέλουμε - εδώ θέλουμε την βοήθεια του κοινού).

Ο ΣΚΑΙ στις 9 το πρωί, στο ραδιοφωνικό του δελτίο είπε ότι το MONT PARNESS κατεβαίνει από την Πάρνηθα στα Βόρεια Προάστια και είπε μάλιστα η εκφωνήτρια των ειδήσεων ".... μάλλον στο Χαλάνδρι".

"Δεν το άκουσα εγώ" μου είπε ο σύντροφος που με πρωτοπήρε τηλέφωνο," αλλά με πήραν τηλέφωνο τώρα μόλις και μου το είπαν. Μπας και ακούς ΣΚΑΙ", με ρωτάει, γιατί ξέρει ότι στο μαγαζί ακούω ράδιο. (Αλλά όχι και ΣΚΑΙ, φτάνει η τηλεόραση το απόγευμα με τον Μπογδάνο, δεν ακούω Πορτοσάλτε και το πρωί, φοβάμαι μη πάθω overdose νεοφιλελευθερίνης - όπως λέμε ηρωίνης).

- "Μπα όχι, δεν ...." του απάντησα

- "Δεν ψάχνεις εσύ που είσαι όλη μέρα στα πλήκτρα μπας και βρεις τι ειπώθηκε ή μπας και το έχουν στο site;"

- OK, του λέω και αρχίζω το ψάξιμο.

Δεν βρίσκω τίποτα, παίρνω τηλέφωνο στο SKAI, μου λέει μια (όχι και τόσο) ευγενέστατη κοπέλα "ψάξτε, θα ανέβει το δελτίο".
Ξαναψάχνω και βλέπω ότι τα πεντάλεπτα δελτία δεν ανεβαίνουν οπότε μπαίνω στην ηλεκτρονική φόρμα και κάνω αίτηση να μου στείλουν το αρχείο.

Μετά με παίρνει και άλλος σύντροφος.

Θα γίνει ρε συ ΚΑΖΙΝΟ στο Χαλάνδρι; ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ εσύ (εγώ, ο ακατανόμαστος δηλαδή) που τα ξέρεις όλα;;;

(ΑΣΧΕΤΟ: Δεν μας χέζετε ρε Νταλάρες που με κουρδίζετε ότι "τα ξέρω όλα". Τίποτα δεν ξέρω και έχω και αρχές αλτσχάιμερ, δηλαδή όχι μόνο δεν ξέρω αλλά δεν θυμάμαι κιόλας αυτά που ξέρω. Μόνο ένα ξέρω καλά: να ψάχνω και να αποφεύγω μπανανόφλουδες όταν περπατάω και κυρίως όταν γράφω ... ).

Ο φίλος που με πήρε μάλιστα, είχε σενάριο ακόμα και σε ποιον χώρο - ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - θα γίνει το ΚΑΖΙΝΟ.

Και το σενάριό του είχε ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ (και ψιλορατσιστική) ΒΑΣΗ αλλά όσο δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία δεν γράφουμε ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Πέρασαν μερικές ώρες και έγινε αυτό που δεν περιμένα: Ο ΣΚΑΙ (και προς τιμήν τους, για να τα λέμε και αυτά, μην κριτικάρουμε μόνο) μου έστειλε το ηχητικό του δελτίου ειδήσεων , το οποίο και ανεβάζουμε και στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Καλησπέρα σας
 το ηχητικό που ζητήσατε .
 Με εκτίμηση
 Ομάδα ίντερνετ ΣΚΑΙ

ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Τώρα πουλάκια κάνανε τα αυτιά των 2 φίλων, έκανε μοντάζ ο ΣΚΑΙ γιατί ψάρωσε με την ΠΛΑΤΕΙΑ  ο Αλαφούζος (διότι είμεθα και φόβητρο, δεν είμεθα της κρεαταγοράς ημείς ... για χέσιμο μας έχουν) ή κάτι άλλο συμβαίνει;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑ EMAIL ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 9 ΤΟΥ ΣΚΑΪ.

ΕΙΠΕ ή ΔΕΝ ΕΙΠΕ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ";

Οι συμμετέχοντες κερδίζουν χρυσούν ωρολόγιο (μαϊμού έτσι;) "μεγάλης συναισθηματικής αξίας" για τον γύφτο που μας το πούλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου